Schuimblusser 6 Liter

Productafbeelding Schuimblusser 6 Liter large

Productinformatie

Schuimblusser met een inhoud van 6 liter, geschikt voor de brandklassen AB, dit zijn vaste stoffen en brandbare vloeistoffen. Veilig te gebruiken op elektrische apparaten.

Specificaties

KleurRood
Gewicht6 liter blusstof
VerkoopeenheidPer stuk
MateriaalMetaal

De schuimblusser van 6 liter is ideaal voor gebruik bij branden in de brandklassen AB. Het gaat hierbij om brandbare vaste stoffen en vloeistoffen. Zelfs op elektrische apparaten is deze schuimblusser van 6 liter veilig te gebruiken. Dit maakt de schuimblusser geschikt voor de meeste alledaagse brandrisico’s op bijv. kantoren, werkplaatsen, scholen en ziekenhuizen.

De werking van de schuimblusser van 6 liter

Een schuimblusser bevat water en een schuimvormend middel. Dit maakt de blusser geschikt voor branden in de brandklassen A en B. Het gaat hierbij om zowel brandende vaste stoffen als brandbare vloeistoffen. De schuimblusser van 6 liter veroorzaakt bijna geen nevenschade. Dit maakt de brandblusser ook geschikt voor het blussen van elektrische apparaten.

De schuimblusser van 6 liter bestellen bij Betervoorbereid.nl

Als u een schuimblusser bestelt bij Betervoorbereid.nl krijgt u de nodige toebehoren meegeleverd. Zo krijgt u bij de schuimblusser een wandbevestigingsbeugel en een goedkeuringssticker. De schuimblusser van 6 liter is een veel voorkomend type handbrandblusser. Hierdoor kunnen wij hem vrijwel altijd uit voorraad leveren, zodat u hem al binnen één dag in huis heeft. Wilt u graag meer weten over de schuimblusser? Neem dan even contact op met onze klantenservice door te bellen naar +31(0)113 – 82 08 19. Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Lees meer
Vragen? Bel ons: +31(0)113 – 820 819

Schuimblusser 6 Liter

Artikelnr. 76
95,59 Prijs exclusief 21% BTW is € 79,-

Leverbaar uit voorraad

Vragen?
Offerte aanvragen
Bel: 0113 - 228 802 of
Stuur een bericht
Bekijk alle producten in de categorie Brandblussers