BRANDPREVENTIE

Brandblussers, blusdekens, rookmelders en andere brandpreventie artikelen zijn onmisbaar om beginnende branden zelf te kunnen blussen. Daarom bestelt u in de webshop van Betervoorbereid.nl verschillende artikelen om een woning, kantoorpand of andere locatie brandveilig te maken.

Brandpreventie artikelen bestelt u bij Betervoorbereid.nl

Bij Betervoorbereid.nl bestelt u diverse brandpreventie artikelen. Allereerst mogen rookmelders niet ontbreken, die worden geactiveerd wanneer er rookdeeltjes worden gedetecteerd. Deze rookdeeltjes kunnen namelijk wijzen op een beginnende brand. Daarnaast zijn er handbrandblussers verkrijgbaar met verschillende vullingen, zoals poeder, schuim en CO2. Een schuimblusser is een echte allrounder en geschikt voor vloeistoffen en vaste stoffen. CO2 brandblussers veroorzaken geen nevenschade en zijn veilig in gebruik bij branden in elektrische apparaten en de meterkast. Een blusdeken mag volgens ons in  geen enkele keuken ontbreken en is bovendien eenvoudig in gebruik. Maar ook voor het kopen van brandveilige stekkerdozen bent u bij Betervoorbereid.nl aan het juiste adres.

Hulp bij het maken van een weloverwogen keuze

Vindt u het lastig om te kiezen welke brandpreventie artikelen van toepassing zijn op uw situatie? Dan helpen de deskundige medewerkers van Betervoorbereid.nl u graag bij het maken van een weloverwogen keuze. Hiervoor belt u naar +31(0)113 – 82 08 19. Heeft u uw geschikte producten reeds gevonden? Plaats dan voor vandaag 16.00 uur een bestelling en deze wordt de volgende werkdag al geleverd. Zo zorgen we samen dat u een bepaalde plaats snel brandveilig maakt.

Toon meer