EHBO

Heeft u EHBO materialen nodig? Wij van Betervoorbereid.nl hebben een groot assortiment professionele EHBO producten waarmee u in staat bent om goede eerst hulp te verlenen bij ongevallen. Het aanbod aan EHBO producten bestaat uit vele honderden producten en wordt dagelijks uitgebreid. Hierbij moet u denken aan complete EHBO Koffers maar ook navulling sets.Met alle EHBO artikelen die wij aanbieden bent u beter voorbereid in geval van nood en kunt u doeltreffend eerste hulp verlenen. Ons klantenbestand bestaat uit duizenden bedrijven en een veelvoud particulieren.

Waarom EHBO?

EHBO is spoedeisende hulpverlening bij slachtoffers. Deze hulp kan door leken worden gegeven in afwachting van hulpdiensten. EHBO biedt uitkomst in situaties waarbij letsel of stoornissen op zijn gelopen. Om goede eerste hulp te kunnen verlenen bij uw bedrijf is van groot belang dat u in het bezit bent van de noodzakelijke EHBO materialen. EHBO is de eerste hulp die verleend wordt bij ongevallen en daardoor van groot belang. Dit komt doordat er direct gestart kan worden met hulpverlening, vooral bij ademhalingsproblemen en ernstige bloedingen is dit van cruciaal belang.

 

Basisregels bij hulpverlening Oranje Kruis:

- 1. Zorg in alle omstandigheden dat jijzelf, omstanders en het slachtoffer geen gevaar lopen.

- 2. Probeer te achterhalen wat er is gebeurd en wat het letstel van het slachtoffer is.

- 3. Het slachtoffer is vaak aangeslagen, probeer deze op zijn gemakt te stellen. Wees hierbij rustig en zorgzaam. Zorg er ook voor dat het slachtoffer beschut is tegen kou of hitte.

-4.Schakel hulpdiensten in. Laat iemand in de omgeving het alarmnummer bellen en zorg ervoor dat de volgende punten worden doorgegeven:

  • Welke hulpdienst vereist is (Politie, Brandweer, Ambulance)
  • De locatie waar de hulp naartoe gestuurd moet worden
  • Wat er is voorgevallen
  • Het aantal slachtoffers
  • De vermoedelijke leeftijd van de slachtoffers
  • Het letstel van de slachtoffer

-5. Het slachtoffer moet geholpen worden op de locatie waar deze is aangetroffen. Verplaatst het slachtoffer niet indien er geen sprake is van acuut gevaar. Dit kan zijn toestand verslechteren.

 EHBO bij BeterVoorbereid.nl

Mocht u in een situatie komen waarbij Eerste hulpverlening is vereist. Zorg dan voor EHBO materiaal van Betervoorbereid.nl. Zo kunt u met verbandkoffers kleine incidenten oplossen.

Toon meer