EHBO

EHBO is de afkorting van eerste hulp bij ongevallen, ook wel 1e hulp genoemd. Om EHBO aan slachtoffers te verlenen zijn materialen nodig zoals een EHBO koffer, oogspoeling e.d. Voor verenigingen en bedrijven is het belangrijk dat de aanwezige producten zijn afgestemd op de voorkomende risico's. Zo komen snijwonden regelmatig voor op plaatsen waar gewerkt wordt met scherpe messen en is een coolpack onmisbaar in de sportaccommodatie. Als een hulpverlener over de juiste EHBO materialen beschikt worden levens gered en verergering van ziekte of letsel voorkomen.    

Losse EHBO materialen

Als er EHBO materialen gebruikt zijn kunt u die bij ons los bijbestellen. Zo hoeft u geen complete vulling of nieuwe verbandkoffer te bestellen. Wondverzorgingsproducten zijn extra voordelig als u deze per doosje of overdoos bestelt. Als de inhoud van uw EHBO koffer over de houdbaarheidsdatum is kunt u een complete navulling bestellen. Omdat alle eerste hulp producten op voorraad zijn in ons magazijn kunnen ze snel geleverd worden. Zelfs als het 'slechts' om een paar verbandjes gaat want wij hanteren geen minimum orderbedrag.

Maatwerk in EHBO

Kunt u een product niet vinden in onze shop of u heeft een EHBO koffer nodig met een maatwerk vulling? Neem gerust contact met onze klantenservice op om uw wensen kenbaar te maken. Door kennis van de markt en vele branches kunnen onze productspecialisten u goed adviseren over de beste oplossing. Zo adviseren we op werkplaatsen waar veel pleisters worden gebruikt een pleisterdispenser naast de EHBO koffer waardoor de verzegeling niet verbroken hoeft te worden en niet telkens de inhoud gecontroleerd hoeft te worden.

Toon meer
Vragen? Bel ons: +31(0)113 – 820 819