Watermelder

Watermelder

Een watermelder detecteert waterlekkage en geeft een alarm van 85dB. De waterdetector werkt op batterijen en is snel te installeren. de water lek detector heeft 2 water alarm sensoren. Zodra beide sensoren contact maken met water gaat de waterlekmelder in alarm. De sensoren zitten aan de onderzijde vast aan de melder, maar zijn ook uit te nemen. Het snoer van 1.80 meter lengte maakt het mogelijk om de sensoren op een andere plaats te bevestigen dan de melder. Zodra er een kraan gaat lekken of de vaatwasser defect raakt gaat meteen het alarm af. Zo wordt u tijdig gewaarschuwd om de hoofdafsluiter van het water dicht te zetten en voorkomt u ernstige waterschade.

Watermelder boot

Wilt u waterlekkage aan boord van uw boot snel ontdekken? Door de waterdetector op een laag punt te monteren waarschuwt een alarm als er buitenwater binnenboord komt door bijvoorbeeld een defecte waterkering of schroefasafdichting. Hierdoor blijft de hoeveelheid instromend water beperkt en wordt schade in het compartiment onder de waterlijn voorkomen.

Lees meer

Vragen? Bel ons: +31(0)113 – 820 819
Sorteer op:
 • Product is toegevoegd aan uw winkelwagen!

  Productafbeelding Waterdetector klein

  Waterdetector

  Waterdetector die werkt op batterij en is voorzien van een geïntegreerde sensorplaat met 2 sensoren en snoer van 1,80 meter. Door dit snoer is het ook mogelijk om de plaat met sensoren op een andere plaats te monte ...

  11,19incl. BTW

  Tijdelijk niet leverbaar.