Watermelder

Watermelder

Watermelder kopen? Watermelders detecteren lekkages van water en geven een luid alarm van 85dB. De waterdetector werkt op batterijen en is in enkele seconden te installeren. Detectie van waterlekkage gebeurt door 2 sensoren die meteen alarmeren zodra ze in contact met water komen. De sensoren zitten aan de onderzijde vast aan de melder, maar zijn ook uit te nemen. Het snoer van 1.80 meter lengte maakt het mogelijk om de sensoren op een andere plaats dan de melder te plaatsen. Zo kunt u bijvoorbeeld de melder in het keukenkastje plaatsen en de sensors op niveau van de keukenvloer. Zodra er een kraan gaat lekken of de vaatwasser raakt defect gaat het alarm meteen af. Zo wordt u tijdig gewaarschuwd om de hoofdafsluiter van het water dicht te zetten en voorkomt u ernstige waterschade.

Waterdetector alarm systeem

Het waterdetector alarm systeem werkt standalone op een batterij van 9 Volt. De melder kan gemonteerd worden bij de wasmachine, vaatwasser, boiler, cv-ketel en andere apparaten met een wateraansluiting. Het wateralarm is te plaatsen op de grond, keukenkastje, onderkast van uw badmeubel enz. Het is ook mogelijk om de melder aan de wand te bevestigen en de watersensors op een andere plaats waar u moeilijk bij kunt komen. Het snoer tussen de sensors en de alarmgever is 1,80 meter lang en geeft u alle vrijheid om de melder naar wens te installeren. Een snelle, eenvoudige en goedkope methode om gealarmeerd te worden als er ergens iets stuk gaat en de watertoevoer of afvoer gaat lekken.

Contact voor meer informatie

Wilt u meer weten over de waterdetector van Betervoorbereid.nl, dan helpt onze klantenservice u graag verder. We zijn bereikbaar via de chatfunctie of telefoonnummer +31(0)113 – 82 08 19.

Lees meer

Vragen? Bel ons: +31(0)113 – 820 819
Sorteer op:
  • Product is toegevoegd aan uw winkelwagen!

    Productafbeelding Waterdetector klein

    Waterdetector

    Watermelder op batterij detecteert water en alarmeert om wateroverlast te voorkomen. Waterdetectors hebben 2 sensoren die reageren als ze beide in contact komen met water als gevolg van een lekkage. De waterdetector ...

    11,19