Watermelder

Watermelder

Een watermelder signaleert in vroegtijdig stadium een ongewenste waterlekkage van bijvoorbeeld de vaatwasser, wasmachine, close-in keukenboiler e.d. Een watermelder heeft 2 sensoren, die wanneer ze in contact komen met water een luid alarm activeren. Bestel uw watermelder(s) nu in de webshop van Betervoorbereid.nl of neem contact op als u nog vragen heeft.

Een watermelder als secundaire preventie

Een watermelder voorkomt geen lekkage, maar waarschuwt u snel als er sprake is van een waterlek. Door het dichtdraaien van de kraan voorkomt u ernstige waterschade. Een onmisbare detector voor al uw apparaten met een wateraansluiting! Sluit dan ook een watermelder aan op uw wasmachine, droger, vaatwasser en ieder ander apparaat dat grote hoeveelheden water gebruikt. Wanneer er een lekkage is en de sensor vochtig wordt gaat er een niet te missen alarm af. Zo wordt u altijd ruim op tijd gewaarschuwd en kunt u voorkomen dat er ernstige schade optreedt.

Contact voor meer informatie

De watermelder die u bij Betervoorbereid.nl kunt bestellen is van het betrouwbare merk HQ, waarmee een lange levensduur gegarandeerd is. Heeft u verder nog vragen over de watermelder? Dan horen wij dat graag van u. Voor meer informatie belt u met telefoonnummer +31(0)113 – 82 08 19.

Lees meer

Vragen? Bel ons: +31(0)113 – 820 819
Sorteer op:
  • Product is toegevoegd aan uw winkelwagen!

    Productafbeelding Watermelder klein

    Watermelder

    Watermelder HQ detecteert waterlekkage en geeft een alarm van 85 dB als de sensoren door vocht worden kortgesloten. Voor gebruik binnenshuis bijv. wasmachine, vaatwasser, boiler e.d.

    11,19