PLEISTERS

Pleisters worden gebruikt om huidwonden af te dekken waardoor er géén vuil meer in de wond kan komen. De pleister heeft een kleefstrip die aan de huid hecht en een wondkussen dat wondvocht opneemt. Er zijn verschillende soorten pleisters verkrijgbaar zoals de eilandpleister, vingerpleister en blauwe pleister. Erg handig zijn de pleisterdispensers die aan de wand bevestigd kunnen worden en meerdere pleisters bevatten. Zodra een pleister wordt uitgenomen blijft het stickervel achter waardoor de pleister meteen, en met één hand, kan worden aangebracht.

Pleisters kopen

Als u pleisters gaat kopen kunt u kiezen uit verschillende soorten. De vingerpleister is extra lang en kan meerdere keren rond de vinger gewikkeld worden waardoor hij beter op zijn plaats blijft. Eilandpleisters hebben een kleefstrip rondom het wondkussen, deze pleister dekt de wond volledig af. Blauwe pleisters worden gebruikt in de horeca en vallen meteen op zodra ze tussen etenswaren terecht komen. Er zijn zelfs pleisters voor kinderen, deze hebben felle kleuren of een print met grappige dieren.

Professionele pleisters

In de shop van Betervoorbereid.nl zijn alle bekende merken pleisters verkrijgbaar. Door de extra kleefkracht of speciale vorm zijn ze geschikt voor professioneel gebruik. Wij verkopen pleisters van de merken Akla, Plum, Salvequick, Detectaplast, Protectaplast, Heltiq en HEKA plast. 

Toon meer
Vragen? Bel ons: +31(0)113 – 820 819