PLEISTERS

Wij van Betervoorbereid.nl hebben een groot assortiment aan pleisters. Pleisters worden ontzettend veel gebruikt om kleine wondjes af te dekken. Pleisters zijn van essentieel belang om in huis te hebben, ook op de werkvloer is het van groot belang om altijd wondpleisters voorradig te hebben. In de horeca is het bij snijwonden vooral handig om te beschikken over vingerpleisters.

Pleister Assortiment

Een pleister is een kleefstrip met wondkussen, ook wel kleefpleister genoemd. Wij hebben een enorm groot aanbod wondpleisters zoals vingerpleisters, kinderpleisters, waterafstotende pleisters, pleisters op rol, second skin huidpleisters, pleisterdispensers en nog veel meer. Wij verkopen o.a. de pleisterdispenser Plum en Salvequick, bijzonder handig want de pleister kan meteen worden geplakt nadat deze is uitgenomen.

Verder verkopen we ook pleisterdispeners, deze zijn ideaal om op een zo hygiënisch mogelijke manier pleisters te plakken. Bij het gebruik van een pleisterdispenser blijft één stickervel in de dispenser achter waardoor de pleister gelijk geplakt worden. Voordeel hierbij is dat er geen EHBO doos geopend hoeft te worden.

Ben je al in het bezit van een pleisterdispenser en ben je op zoek naar navulling hiervan. Dan ben je bij betervoorbereid.nl ook aan het juiste adres.

Heb je vaak een pleister nodig kan het verstandig zijn om een pleisterrol te bestellen. Het voordeel van een pleisterrol is dat je je pleister op maat kan maken en deze elastisch is. De luchtdoorlatende eigenschappen zijn bijzonder goed. Dit helpt bij het helingsproces van de wond. De pleisterrol is verpakt in een handige pleisterdispenser doos. Deze maakt het mogelijk je wondpleister af te rollen zonder te doos te hoeven openen.

Aanbrengen Pleister

Bij het aanbrengen van de pleister is het van groot belang dat de huid is gedesinfecteerd en goed droog is. Om de wond zo goed mogelijk te laten herstellen wordt aangeraden de pleister iedere dag te vervangen voor een nieuwe.

Toon meer

zorg(t) voor veiligheid