PLEISTERS

Uw specialist wanneer u pleisters wilt kopen is natuurlijk Betervoorbereid.nl. Een pleister is een kleefstrip met wondkussen, bedoeld om kleine wondjes snel af te dekken. Er zijn erg veel verschillende soorten pleisters, dat maakt de keuze er niet eenvoudiger op. Hieronder een overzicht van de verschillende soorten pleisters uit ons assortiment.

Pleister op rol kopen

Veel mensen kiezen ervoor om pleisters op rol te bestellen. Pleisters op rol kunt u op elk gewenste lengte afknippen. Voordeel hiervan is dat u niet gebonden bent aan pleisters met een vaste maat. Pleisters op rol zijn in verschillende breedtes verkrijgbaar. Nadeel van de pleister op rol is dat er altijd een verbandschaar nodig is om de pleister te knippen. Ons assortiment bevat de volgende pleisters op rol:

Pleister assortiment

Verschillende pleisters nodig? Kies dan voor een pleister assortiment. Door een pleisterassortiment te bestellen ontvangt u pleisters van verschillend formaat, verpakt per zakje van 20 stuks. Voordeel van een pleister assortiment is dat u altijd een geschikte pleister voorhanden heeft. Als er een risico is op verschillende verwondingen is een pleister assortiment erg geschikt. De volgende pleisters zijn verkrijgbaar:

Pleister waterafstotend

Waterproof pleisters, ook wel PE pleister genoemd, zijn geschikt in vochtige werkomgevingen. PE pleisters hebben een grote kleefkracht. In onze webshop kunt u de volgende PE pleisters bestellen:

Pleister textiel

Textiel pleisters zijn zacht, huidvriendelijk en comfortabel. Textiel pleisters hebben een sterke kleefkracht en hoge elasticiteit. U kunt bij Betervoorbereid.nl de volgende textiel pleisters kopen:

Pleister haccp

Haccp pleister, ook wel blue detectable pleisters genoemd, hebben een opvallende blauwe kleur. Bruine pleisters vallen vaak niet op tussen etenswaren, u moet er vast niet aan denken een pleister tussen uw frites te ontdekken. Onder het wondkussen is een aluminium strip aangebracht. In de voedingsmiddelenindustrie heeft men apparatuur die deze pleisters, als ze tussen etenswaren terecht komen, meteen detecteert. Vandaar de naam blue (blauw) detectable (detecteerbaar). Bij Betervoorbereid.nl kunt u de volgende haccp pleisters bestellen:

Vingerpleister

Vingerpleisters hebben een grote lengte. De lange kleefstrip kan meerdere keren rond de vinger gewikkeld worden. Deze pleister laat niet los. Ook als de vingers gebogen worden blijft de vingerpleister keurig op z'n plaats. Werkmensen, zeker met dikkere vingers, zweren bij vingerpleisters. Door één van de volgende vingerpleisters te kopen bent u zeker beter voorbereid:

Betervoorbereid.nl heeft voor elke wond de juiste pleister!

U kunt via onze webshop heel makkelijk en snel uw pleisters bestellen. Wij leveren ze dan binnen één werkdag al bij u af. Wilt u graag wat meer informatie over onze verschillende soorten pleisters die u bij ons kunt kopen? Kunt u wel wat advies gebruiken? Of wilt u ons wat vragen? Neem dan even contact met ons op en bel naar +31(0)113 – 82 08 19.  

Toon meer