Leveringen & levertijden

Backorder

Als een artikel niet uit voorraad geleverd kan worden ontvangt u hiervan meteen bericht. Om verzendkosten te sparen vragen we om uw akkoord voor uitstel tot levering van enkele dagen. Kunt u hiermee niet akkoord gaan, of de wachttijd van het backorder product is langer dan 1 week wordt uw order verwerkt en vindt er een separate nalevering plaats. Voor de nalevering betaalt u géén verzendkosten.

 

Levertijden

Leveringen vinden de volgende werkdag plaats als de bestelling voor 16:00 uur wordt geplaatst. Bestellingen vanaf vrijdag 16:00 uur t/m maandag 16:00 uur worden bezorgd op dinsdag. Op feestdagen wordt niet bezorgd.

 

Distributie

Uw bestelling wordt bezorgd door Post.NL en DHL. U dient ervoor te zorgen dat de bestelling in ontvangst kan worden genomen. Als bezorging door afwezigheid niet kan plaatsvinden wordt de bestelling de volgende dag nogmaals aangeboden. Als bezorging voor de 2e keer niet mogelijk is stuurt de pakketdienst uw producten retour naar ons magazijn. We zijn dan genoodzaakt uw bestelling nogmaals aan te bieden bij de pakketdienst. Wij zijn dan genoodzaakt om de verzendkosten nogmaals in rekening te brengen.

 

Verpakking van uw bestelling

Uw bestelling wordt met grote zorgvuldigheid verpakt. Elk artikel wordt vooraf gecontroleerd op beschadigingen. Wij gebruiken een milieuvriendelijk vulmiddel, u kunt dit verwerken in de tuin als compost.

 

Controle op goede ontvangst

Controleer uw bestelling eerst goed op beschadigingen, Bij beschadiging adviseren wij u de bestelling te weigeren. Neemt u in dit geval meteen contact met ons op. Als u de bestelling in ontvangst neemt is het reclameren van transportschade niet meer mogelijk!

 

Bezorging bij de buren

Als u hebt aangegeven dat er bij de buren bezorgd moet worden is dit geheel voor eigen risico. Vermissingen en schades kunnen niet gereclameerd worden. U dient er zelf zorg voor te dragen dat de buren goed geïnformeerd zijn welke goederen zij in ontvangst moeten nemen. De buren dienen te bestelling te controleren, zoals hierboven staat vermeld.