Verkeersregelaarskleding

Verkeersregelaarskleding

Verkeersregelaarskleding kopen voor een gunstig tarief doet u bij de expert op het gebied van preventie en veiligheid, Betervoorbereid.nl. Verkeersregelaarskleding is felgekleurd en reflecterend zodat u goed te zien bent voor andere weggebruikers. U treedt op om ervoor te zorgen dat de verkeersstromen veilig verlopen, bijvoorbeeld als de stoplichten op een gevaarlijke kruising niet meer werken. Voorkom dat u zelf verkeersslachtoffer wordt door nu uw verkeersregelaarskleding te kopen in de overzichtelijke webshop van Betervoorbereid.nl!

Verplichte verkeersregelaarskleding kopen

Wist u dat het kopen van verkeersregelaarskleding verplicht is wanneer u in die hoedanigheid optreedt? Het is wettelijk vastgelegd dat u goed zichtbare kleding draagt. Het hesje van een verkeersregelaar is daarom altijd fluorescerend geel van boven, en fluorescerend oranje aan de onderkant. Ook zijn er reflecterende banden over het vest getrokken, met in het midden aan voor- en achterkant een reflecterende driehoek. Op deze manier bent u zowel bij goed als bij slecht licht goed zichtbaar voor automobilisten, fietsers en voetgangers. U kunt de verkeersregelaarskleding kopen wanneer u zich als vrijwilliger heeft aangemeld op een school. Heeft u echter een bedrijf, school of instelling? Dan kunt u de verkeersregelaarskleding ook in grotere hoeveelheden kopen. Hiervoor kunt u het beste even een offerte aanvragen. Houdt u er rekening mee dat de verkeersregelaarskleding enkel door gediplomeerde verkeersregelaars mag worden gedragen.

Lees meer

Vragen? Bel ons: +31(0)113 – 820 819
Sorteer op:
  • Product is toegevoegd aan uw winkelwagen!

    Productafbeelding Verkeersregelaar Hesje klein

    Verkeersregelaar Hesje

    Verkeersregelaar hesje tweekleurig met reflecterende strepen. Conform de norm voor verkeersregelaarsvesten is dit hesje fluor geel aan de bovenzijde en oranje aan de onderzijde. Het hesje heeft reflecterende strepen ...

    16,88incl. BTW