BEVEILIGING

Beveiliging tegen vandalisme en diefstal op zowel openbare als privé locaties is tot op de dag van vandaag nog steeds essentieel. Criminaliteit is namelijk nog steeds overal ter wereld de orde van de dag. Voor het preventief tegengaan van vandalisme en diefstal dient u over bepaalde producten, zoals camerabeveiliging en sloten, te beschikken. Deze bestelt u eenvoudig in de webshop van Betervoorbereid.nl.

Beveiliging tegen diefstal en vandalisme: kies voor kwalitatieve sloten en camera’s

De combinatie van (dummy)camera's en sterke sloten is natuurlijk de beste beveiliging tegen vandalisme en diefstal en zorgt voor preventief resultaat. Het plaatsen van (dummy)camera’s helpt namelijk tegen vandalisme en een hek voorzien van sloten helpt tegen diefstal. In het assortiment van Betervoorbereid.nl vindt u diverse beveiligingshulpmiddelen. Zo kunt u kiezen voor hangsloten of TSA sloten die voldoen aan veiligheidseisen en zijn voorzien van het zogenoemde Security Level. Voor een realistische uitstraling zijn dummycamera’s vaak voorzien van LED verlichting en bieden bewakingscamera’s de uitkomst wanneer u daadwerkelijk beelden wilt vastleggen.

Neem contact op voor meer informatie over onze producten

Vindt u het lastig om een keuze te maken welke beveiliging tegen vandalisme en diefstal voor uw situatie van toepassing is? Neem dan gerust eens contact met ons op door te bellen naar +31(0)113 – 82 08 19. Onze medewerkers staan u graag te woord en voorzien u van passend advies. Zo kunt u een weloverwogen keuze maken.

Toon meer
Vragen? Bel ons: +31(0)113 – 820 819