BHV

Door het kopen van bhv producten beschikken uw bedrijfshulpverleners over de juiste materialen om de bhv taken goed en veilig uit te kunnen voeren. Omdat elke werkomgeving specifieke risico's heeft is er géén standaard pakket bhv materialen voor de calamiteiten organisatie. Wel eist de ARBO-wet dat de werkgever de juiste materialen aan de werknemer verstrekt om het werk goed uit te kunnen voeren, zo geldt dat ook de bhv materialen voor de hulpverleners van uw bedrijf. Meest verkochte materialen zijn bhv hesjes, ehbo koffers en AED apparaten, dit zijn de algemene veiligheidsproducten die in elke werkomgeving nodig zijn. Wij adviseren de bhv materialen op te bergen in een BHV kast, zo heeft u op één centrale plaats alle bhv materialen centraal opgeborgen.

Wij adviseren u de volgende BHV materialen te kopen

BHV hesjes behoren tot de standaard uitrusting van de bhv bedrijfshulpverlener. BHV hesjes zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en diverse opdrukken. BHV veiligheidshesjes vallen door de felle kleuren goed op, zo zijn de hulpverleners van uw bedrijf goed herkenbaar. BHV hesjes verhogen ook de persoonlijke veiligheid, door de reflecterende strepen vallen ze ook in het donker goed op. Wanneer bhv materialen los worden opgeborgen vallen ze niet op, of erger nog, ze raken kwijt. Het komt in de praktijk erg vaak voor de bedrijfshulpverleners de bhv materialen niet gebruiken terwijl ze wel in het bedrijf aanwezig zijn. Daarom heeft Betervoorbereid.nl een ruim assortiment BHV kasten, hier kunnen alle materialen in opgeborgen worden. Wanneer de bhv kast wordt bevestigd bij bijvoorbeeld de receptie of brandmeldcentrale hangt deze op een centrale plaats en ontstaat er een bhv post waar de bedrijfshulpverleners bij een interne alarmering samenkomen. Er zijn zelfs bhv kasten verkrijgbaar waar een brancard of evac chair in opgeborgen kan worden.

Waarom bhv materialen kopen in de webshop van Betervoorbereid.nl

Als u bedrijfsnoodorganisatie (BNO) beschikt over de juiste bhv materialen kan de bedrijfshulpverlener beter haar / zijn taken uitvoeren. Als de BIO, dit is een afkorting van Bouwkunde, Installatie en Organisatie, op orde is blijft de schade van een calamiteit tot het minimum beperkt. BHV materialen zorgen ervoor dat uw bhv'ers beter zijn uitgerust, hiermee verbetert u de kwaliteit van de hulpverlening aanzienlijk. Staat de opbouw van uw hulpverleningsorganisatie nog in de kinderschoenen komen wij graag persoonlijk bij u langs voor een inventarisatie. Onze medewerkers kennen alle producten en hebben ruime ervaring in verschillende branches. Door een advies op maat weet u welke bhv materialen in uw werkomgeving nodig zijn. Onze eigen klantenservice is telefonisch bereikbaar via +31 (0)113 820819 en helpt u graag verder.

Toon meer

zorg(t) voor veiligheid