BHV

Door het kopen van BHV producten bij een groothandel in BHV artikelen beschikken uw bedrijfshulpverleners over de juiste materialen om de BHV taken goed en veilig uit te kunnen voeren. Omdat elke werkomgeving specifieke risico's heeft is er géén standaardpakket BHV producten voor de calamiteiten organisatie. Echter, de ARBO-wet eist dat een werkgever de juiste materialen aan werknemers verstrekt om het werk goed uit te voeren. Dit geldt ook voor BHV artikelen die een ervaren leverancier aan hulpverleners levert. De meest verkochte materialen zijn BHV hesjes, EHBO koffers en AED apparaten, dit zijn de algemene veiligheidsproducten die in iedere werkomgeving onmisbaar zijn. Als groothandel adviseren wij de BHV artikelen op te bergen in een BHV kast, zo heeft u op één centrale locatie alle BHV producten centraal opgeborgen.

BHV producten koopt u bij gespecialiseerde leverancier van BHV artikelen

Als leverancier van BHV artikelen adviseren wij u graag betreft welke producten geschikt zijn voor u. BHV hesjes behoren tot de standaard uitrusting van de BHV bedrijfshulpverlener. BHV hesjes zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en diverse opdrukken. BHV veiligheidshesjes vallen door de felle kleuren goed op, zo zijn de hulpverleners van uw bedrijf goed herkenbaar. Vanwege de reflecterende strepen vallen BHV hesjes in het donker ook goed op. Het komt doorgaans vaak voor dat BHV producten los worden opgeborgen. Het kan dan echter voorkomen dat ze kwijtraken of niet opvallen. Daarom heeft groothandel Betervoorbereid.nl een ruim assortiment BHV kasten waarin u alle artikelen opbergt. Het is raadzaam om de BHV kast te bevestigen in een centrale ruimte, zoals een receptie of brandmeldcentrale, waardoor er een BHV post ontstaat waar bedrijfshulpverleners bij calamiteiten samenkomen. Er zijn zelfs BHV kasten verkrijgbaar waar een brancard of Evac Chair in opgeborgen kan worden. Als u meer advies wenst over de te bestellen BHV producten, neem dan gerust eens contact met ons op.

Bedrijfshulpverlening

Als u bedrijfsnoodorganisatie (BNO) beschikt over de juiste BHV materialen kan een bedrijfshulpverlener beter haar/zijn taken uitvoeren. Ook wanneer de Bouwkunde, Installatie en Organisatie (BIO) op orde blijft, wordt de schade van een calamiteit tot een minimum beperkt. BHV producten zorgen ervoor dat uw BHV’ers beter zijn uitgerust, waarmee u de kwaliteit van de hulpverlening aanzienlijk verbeterd.

Deskundig advies over de aanschaf van BHV producten

Staat de opbouw van uw hulpverleningsorganisatie nog in de kinderschoenen? Dan komen wij graag persoonlijk bij u langs voor een inventarisatie. Onze medewerkers kennen alle producten en hebben ruime ervaring in verschillende sectoren. Door een advies op maat van een ervaren leverancier weet u welke BHV artikelen in uw werkomgeving nodig zijn. Onze eigen klantenservice is telefonisch bereikbaar via +31(0)113 – 82 08 19 en helpt u graag verder.

Toon meer