BORD VERZAMELPLAATS

Een bord verzamelplaats is een uitstekend hulpmiddel om duidelijk aan te geven waar mensen bij een calamiteit bijeen moeten komen. De verzamelplaats is een veilige plaats buiten het gebouw waar geïnventariseerd wordt of er personen vermist zijn. In het nood- en ontruimingsplan van een organisatie staat vermeld waar de verzamelplaats zich bevindt. Met een bord verzamelplaats maakt u deze locatie voor iedereen goed zichtbaar.

Bord verzamelplaats bestelt u eenvoudig bij Betervoorbereid.nl

Een bord verzamelplaats die u bestelt bij Betervoorbereid.nl is vervaardigd van hoogwaardig aluminium en beschikt over een dubbel omgeslagen rand. Ook is een bord verzamelplaats bestand tegen alle weersomstandigheden dankzij de stevigheid. Dankzij de stevigheid is het bord verzamelplaats bestand tegen alle weersomstandigheden. Een bord verzamelplaats is bij Betervoorbereid.nl in de volgende maten verkrijgbaar:

  • Bord verzamelplaats 40 – 40x40 centimeter;
  • Bord verzamelplaats 60 – 60x60 centimeter;
  • Bord verzamelplaats 80 – 80x80 centimeter.

Vanwege het veelzijdige assortiment bevestigingsbeugels kan het verzamelplaats bord overal aan bevestigd worden. Denk hierbij aan een buitengevel, lantaarnpaal, flespaal en hekwerk. Gaat u een verzamelplaats bord kopen? Als u belt naar het telefoonnummer +31(0)113 – 82 08 19 staat Betervoorbereid.nl voor u klaar met deskundig advies. Bovendien leveren wij onze producten direct uit voorraad, waardoor u verzekerd bent van een snelle en correcte levering.

Toon meer