Motorola portofoon

Motorola portofoon

Voor zowel een Kenwood, als een Motorola portofoon kunt u terecht bij Betervoobereid.nl. Met een portofoon van Motorola of Kenwood kunt u in drukke gebieden, bijvoorbeeld tijdens een festival of evenement, contact blijven houden met de EHBO- of BHV-hulpverleners. Dankzij een portofoon kan er snel gereageerd worden op eventuele calamiteiten en kan voorkomen worden dat situaties escaleren. Bestel uw Motorola of Kenwoord portofoon vandaag nog via de webshop, en neem vooral contact op bij vragen.

Een portofoon van Motorola of Kenwood voor het zware werk

Wist u dat een portofoon ook een handig communicatiemiddel is voor gebruik in de bouw of logistiek? Zo heeft de Motorola XT420 portofoon een maximaal bereik van 5 kilometer, ideaal voor werk dat zich over lange afstanden uitspreidt, zoals het aanleggen van kabels. Vergelijkbaar is de Kenwood TK3401D portofoon die veel wordt ingezet bij reddingsdiensten en toernooien. Deze portofoon heeft maar liefst 32 kanalen waardoor de kans op ruis in een druk gebied veel kleiner wordt. Voor een compleet overzicht van de portofoons die u kunt bestellen via Betervoorbereid.nl, kunt u terecht op onze website.

Neem contact op voor advies

Bij het kiezen van de juiste portofoon voor de toepassingen die u in gedachten heeft is het belangrijk om goed naar de specificaties te kijken. Heeft u een portofoon nodig met een groot bereik, of vindt u het aantal kanalen belangrijker zodat er geen ruis optreedt? Of vindt u het belangrijk dat de behuizing waterdicht is en tegen een stootje kan omdat u in de bouw werkt? Neemt u anders even contact op met Betervoorbereid.nl en vertel ons wat u nodig heeft. U ontvangt direct een advies op maat vanuit onze behulpzame klantenservice. Hiervoor kunt u bellen naar +31(0)113 – 82 08 19.

Lees meer

Vragen? Bel ons: +31(0)113 – 820 819
Sorteer op:
  • Product is toegevoegd aan uw winkelwagen!

    Productafbeelding Motorola XT420 klein

    Motorola XT420

    Motorola XT420, licentie vrije portofoon met goede geluidskwaliteit, stand-by tijd tot 20 uur, spreektijd ca. 14 uur en 16 kanalen. Bereik van deze portofoon is max. ca. 1,5 kilometer. Achter de kunststof buiten beh ...

    187,55incl. BTW