Betalingsmogelijkheden

1. iDEAL

Orders van consumenten worden afgehandeld via iDEAL. Bedrijven kunnen ook via iDEAL betalen of achteraf via een factuur.

 

2. Bancontact

Bancontact is een betaaldienst voor mensen uit België, vergelijkbaar met iDEAL in Nederland.

 

3. PayPal

Paypal is een betaalmethode die wereldwijd wordt gebruikt. Nadat er een PayPal rekening is geopend kunnen bankrekening en creditcard gekoppeld worden aan de PayPal rekening. Daarna kan er met e-mailadres en wachtwoord betaald worden.

 

4. Creditcard

Wereldwijd de meest gebruikte betaalmethode, wij ondersteunen Mastercard en Visa.

 

5. Proforma factuur

Bedrijven die voor de eerste keer een order plaatsen worden eerst getoetst op een aantal criteria voordat betaling achteraf via een factuur mogelijk is. Als niet aan alle criteria wordt voldaan sturen wij een proforma factuur met een betaaltermijn van 7 dagen. De order wordt in behandeling genomen als de factuur is voldaan. Als de betaling binnen de termijn plaatsvindt kan de volgende bestelling via een factuur worden voldaan, zonder dat er een betaling vooraf wordt gevraagd.

 

6. Achteraf betalen via factuur

Alleen bedrijven kunnen achteraf betalen per factuur. De order wordt meteen in behandeling genomen, de factuur wordt per mail verzonden. Wij hanteren een betaaltermijn van 14 dagen. Een afwijkende termijn is in overleg bespreekbaar.

 

7. Contant betalen

Orders, welke in het magazijn worden afgehaald kunnen contant, of via bovenstaande betalingsmogelijkheden worden voldaan.