Betalingsmogelijkheden

1. iDEAL

Orders van consumenten worden afgehandeld via iDEAL. Bedrijven kunnen ook via iDEAL betalen maar hebben tevens de keuzemogelijkheid om achteraf te betalen via een factuur.


2. Proforma factuur

Bedrijven die voor de eerste keer een order plaatsen worden eerst getoetst op een aantal criteria voordat betaling achteraf via een factuur mogelijk is. Als niet aan alle criteria wordt voldaan sturen wij een proforma factuur met een betaaltermijn van 7 dagen. De order wordt in behandeling genomen als de factuur is voldaan. Als de betaling binnen de termijn plaatsvindt kan de volgende bestelling via een factuur worden voldaan, zonder dat er een betaling vooraf wordt gevraagd.


3. Achteraf betalen via factuur

Alleen bedrijven kunnen achteraf betalen per factuur. De order wordt meteen in behandeling genomen, de factuur wordt per mail verzonden. Wij hanteren een betaaltermijn van 30 dagen. Een afwijkende termijn is in overleg bespreekbaar.


4. Contant betalen

Orders, welke in het magazijn worden afgehaald kunnen contant, of via bovenstaande betalingsmogelijkheden worden voldaan. U kunt bij ons met PIN betalen.


Alle prijzen in de webshop zijn excl. BTW