Meetapparaten

Meetapparaten

Als u werkzaam bent in de veiligheidsbranche, weet u als geen ander hoe belangrijk het is om betrouwbare meetapparatuur te hebben. Bij het uitvoeren van risicoanalyses, het meten van giftige gassen, of het bepalen van stralingsniveaus, is het van essentieel belang om nauwkeurige metingen te kunnen verrichten.

Gasdetectors kopen

Bij onze meetapparatuur voor de veiligheidsbranche staat kwaliteit en betrouwbaarheid voorop. Wij bieden een breed scala aan meetapparatuur voor verschillende toepassingen, waaronder gasdetectie, stralingsdetectie en luchtkwaliteitsmetingen.

 

Onze gasdetectoren zijn voorzien van geavanceerde sensoren die snel en nauwkeurig verschillende soorten gassen kunnen detecteren. Van brandbare gassen tot giftige gassen en dampen, onze meetapparatuur kan ze allemaal detecteren. Bovendien zijn onze gasdetectoren robuust en betrouwbaar, zodat u erop kunt vertrouwen dat u altijd nauwkeurige metingen krijgt.

 

Onze stralingsdetectoren zijn ontworpen om de hoogste niveaus van nauwkeurigheid te bieden bij het meten van stralingsniveaus. Of u nu werkt in de nucleaire industrie, medische sector of bij de overheid, onze stralingsdetectoren zijn perfect geschikt voor uw toepassingen. Ze zijn eenvoudig te gebruiken en bieden snelle en nauwkeurige metingen.

 

Daarnaast bieden wij ook luchtkwaliteitsmeters aan voor het meten van de kwaliteit van de lucht in verschillende omgevingen. Onze luchtkwaliteitsmeters meten de concentratie van verschillende verontreinigende stoffen, zoals fijnstof, vluchtige organische stoffen en kooldioxide. Dit helpt u bij het bepalen van de algehele luchtkwaliteit en het nemen van de juiste maatregelen om deze te verbeteren.

 

Onze meetapparatuur voor de veiligheidsbranche is geschikt voor een breed scala aan toepassingen en biedt u de zekerheid dat u altijd nauwkeurige metingen krijgt. Of u nu werkzaam bent in de olie- en gasindustrie, de chemische sector of bij de overheid, wij hebben de juiste meetapparatuur voor uw toepassingen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.

Lees meer

Vragen? Bel ons: +31(0)113 – 820 819
Sorteer op:
  • Product is toegevoegd aan uw winkelwagen!

    Productafbeelding Multi Gas Detector klein

    Multi Gas Detector

    Gas detector met 4 meetcellen en grafisch display. De gas meter meet de waarden O2, H2S, CO en LEL. Een multi functionele gasdetector die u vroegtijdig alarmeert voor gevaarlijke concentraties.

    986,15incl. BTW