Sprayblusser

POPULAIR
Productafbeelding Sprayblusser large
 • Productafbeelding Sprayblusser small 1
 • Productafbeelding Sprayblusser small 2
 • Productafbeelding Sprayblusser small 3

Productinformatie

Sprayblusser StopFire, inhoud 750 ml. Compacte handbrandblusser geschikt voor vetbranden. Brandklassen ABF, duurzaam, onderhoudsvrij en kostenbesparend.

Specificaties

KleurRood
Gewicht925 gram
Afmetingen75 x 315 mm
MerkStopFire
VerkoopeenheidPer stuk
MateriaalSchuim

Vetblusser kopen

De vetblusser is perfect voor gebruik in huis. Voornamelijk voor de keuken is het verstandig om een vetbrandblusser te kopen. De compacte vetblusser is namelijk perfect voor het blussen van vetbranden. Schiet bij het bakken en braden de vlam in de pan? Dan is de vetblusser perfect om deze brand op de best mogelijke manier te blussen. Door een vetbrandblusser te kopen bij Betervoorbereid.nl zorgt u ervoor dat u goed voorbereid bent in geval er een keukenbrand ontstaat.

Meer dan alleen een vetblusser

Er zijn meer redenen om de sprayblusser te kopen dan alleen het blussen van vetbranden. Deze brandblusser is namelijk veelzijdig inzetbaar wat hem geschikt maakt voor thuis, of in een vakantiechalet, caravan, boot of onderweg. Door de sprayblusser te kopen kunt u branden in de brandklassen ABF blussen. Het gaat hierbij om branden van vaste stoffen, vloeistoffen en vetten. Hierbij brengt het kopen van de sprayblusser de volgende voordelen en kenmerken met zich mee:

 • Eenvoudige bediening;
 • Kostenbesparend;
 • Direct inzetbaar;
 • Makkelijk mee te nemen;
 • Geschikt voor vetbranden;
 • Unieke sprayknop voor optimaal sproeieffect;
 • Spuitafstand 3 tot 4 meter;
 • Spuittijd 30 seconden ononderbroken;
 • Goedgekeurd volgens KIWA 2016066.

Dankzij zijn compacte formaat en veelzijdige mogelijkheden is het zeker de moeite waard om de sprayblusser te kopen. U kunt deze blusser heel makkelijk overal mee naartoe nemen en vrijwel overal plaatsen. Zo heeft u altijd een geschikt hulpmiddel bij de hand wanneer er brand ontstaat.

 

Goede service bij het kopen van uw sprayblusser

Kiest u er ook voor om goed voorbereid te zijn door een vetbrandblusser te kopen bij Betervoorbereid.nl? Dan kunt u eenvoudig uw bestelling plaatsen via onze webshop. Nadat u heeft betaald via een van onze veilige betaalmethoden, zorgen wij ervoor dat uw bestelling meteen uw kant op komt. Vaak kunt u uw bestelling al binnen één dag verwachten. Dat is de service waar u van op aan kunt bij Betervoorbereid.nl.

Meer weten? Neem contact op met onze klantenservice

Heeft u nog bepaalde vragen die u ons graag zou stellen voordat u een vetbrandblusser gaat kopen? Wilt u bijvoorbeeld wat meer informatie over onze producten? Of wilt u wellicht wat meer weten over onze dienstverlening? U bent altijd welkom om even contact met ons op te nemen. Wij zijn elke maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur telefonisch bereikbaar via het nummer +31(0)113 – 82 08 19. Onze vriendelijke en deskundige medewerkers staan voor u klaar om u te helpen en al uw vragen te beantwoorden.

Lees meer

Compacte schuimblusser geschikt voor alle soorten branden!

De StopFire sprayblusser is geschikt voor het blussen van alle soorten branden en dankzij de compacte vorm erg makkelijk om mee te nemen.

Toepassingsmogelijkheden sprayblusser

Op evenementen zoals nachtmarkten en braderies

✔ Voor hulpverleners: BHV, EHBO, brandwacht, politie

Op boten in de pleziervaart

In voertuigen zoals werkauto's en taxi's

✔ In en om het huis zoals in de (bij)keuken of garage

 

 

Vragen? Bel ons: +31(0)113 – 820 819

Sprayblusser

Artikelnr. 1034
18,1514,46 Prijs exclusief 21% BTW is € 11,95

Leverbaar uit voorraad

Vragen?
Offerte aanvragen
Bel: 0113 - 228 802 of
Stuur een bericht

Bijpassende producten

 • Product is toegevoegd aan uw winkelwagen!

  Productafbeelding Oogspoelfles Wandhouder klein

  Oogspoelfles Wandhouder

  Oogspoelfles wandhouder van zwart kunststof voor bevestiging van oogspoelmiddel aan de muur in bedrijfsgebouwen of wand bedrijfsvoertuigen. Door het oogspoelmiddel in deze beugel te plaatsen vallen deze beter op en ...

  5,45
Bekijk alle producten in de categorie Brandblussers