Cadeau

Cadeau

Nice to have, en leuk om te geven, een origineel cadeau! Een leuke attentie voor deelnemers aan de veiligheidsdagen of zet uw hulpverleners eens in het zonnetje tijdens dag van de BHV. Mooi zijn de RVS waterflessen in de look van een brandblusser, verkrijgbaar in 3 kleuren. De themapleisters in de vorm van een augurk of plakje bacon, verpakt in een metalen blikje, zijn erg grappig om te zien. 

Glugg waterfles RVS

Glugg waterflessen van RVS met een bedrukking waardoor deze sprekend op een brandblusser lijkt. In de fles zit een stijgbuisje waardoor de fles rechtop kan worden gehouden tijdens het drinken, veilig voor in de auto omdat de ogen op het verkeer gericht kunnen blijven. Met de kantelbare drinktuit kan de fles worden afgesloten, een ring zorgt ervoor dat deze niet kan beschadigen. De dop van de waterfles heeft een opening waardoor bijvoorbeeld een karabijnhaak past. Handig om de bidon aan uw broeklussen of rugzak te bevestigen. Verkrijgbaar in diverse kleuren, de kleur rood is absoluut favoriet.

Grappige pleisterdoosjes

De pleisterdoosjes met bedrukte pleisters zijn ware collectors items. De fraai ogende pleisterbox is van metaal en heeft een originele en opvallende opdruk. De kleuren zijn vrolijk en de wondpleisters zijn echt leuk. Ze hebben de vorm van een augurk, plakje bacon of cupcake. Vooral de pleisterdoos smiley is erg leuk door zijn vrolijke teksten, afbeeldingen en kleuren.

Lees meer

Vragen? Bel ons: +31(0)113 – 820 819
Sorteer op: