Primedic AED

Productafbeelding Primedic AED large
  • Productafbeelding Primedic AED small 1
  • Productafbeelding Primedic AED small 2

Productinformatie

De Primedic AED gaat aan zodra het deksel wordt afgenomen. Spraak ondersteuning van de Primedic is 3-talig en met een keuzeknop naar voorkeur in te stellen. De grafische ondersteuning is beperkt tot LED's voor de elektroden. Verder is deze AED zeer robuust, hij kan als beste tegen een stootje, een val deert hem niet. Voordeel van zijn eenvoud is dat er weinig faalkansen zijn in de bediening door de hulpverlener.

Specificaties

KleurRood / Zwart
Gewicht2,3 kg
Afmetingen26 x 26 x 8,5 cm
MerkPrimedic
VerkoopeenheidPer stuk
MateriaalKunststof
Garantie5 jaar
Levensduur Batterij6 jaar
Levensduur Elektroden2,5 jaar
IP55
ZelftestDagelijks / Maandelijks
Talen3 (NL-EN-F)
OndersteuningVisueel en Spraak
UitvoeringHalf-Automatisch

Primedic Heartsave AED Taal Kopen

De Primedic Heartsave AED is zeer goed bestand tegen stof en water (IP55) en heeft een unieke talenknop waarmee het gesproken woord naar keuze kan worden ingesteld in Nederlands, Engels of Frans. De bijgeleverde geheugenkaart slaat de ECG gegevens van het slachtoffer op, en het omgevingsgeluid.

 

Wordt geleverd met:

  • Batterij pack
  • Elektroden
  • Datakaart
  • Rescue-set
  • Aed sticker
Lees meer

AED

Op betervoorbeireid.nl kunt u kiezen uit vele verschillende AED apparaten. De AED (Automatische Externe Defibrillator) is een onmisbaar hulpmiddel bij een reanimatie. Alle gangbare AED toestellen zoals Zoll, Defibtech, HeartSine, Philips Heartstart, Medtronic, Primedic en Telefunken zijn in onze shop verkrijgbaar. Een slachtoffer met een hartstilstand heeft maar liefst 70% overlevingskans als de Automatische Externe Defibrillator binnen 5 minuten wordt ingezet. Deze overlevingskans neemt bij elke minuut na die cruciale 5 minuten met 10% af. In het algemeen geldt dat mensen met een hartstilstand binnen 6 minuten hulp moeten krijgen. Voor bedrijven is het belangrijk om een Automatische Externe Defibrillator te hebben. Het is ook belangrijk dat u weet hoe u zo'n apparaat moet bedienen. Daarom voorzien wij u op deze pagina met de nodige informatie over de Automatische Externe Defibrillator. Daarnaast geven wij informatie over hoe u de automatische externe defibrillator toepast binnen uw organisatie. Dit houdt in dat we ingaan op hoeveel u er nodig heeft en of uw personeel moet weten hoe het werkt.

 

Hoe werkt een AED?

Een AED zorgt ervoor dat met behulp van elektrische schokken, en in combinatie met hartmassage, het hart weer op gang komt. De AED heeft een speaker die gesproken instructies geeft. Dit betekent dus dat u er niet per se verstand van hoeft te hebben. Toch is het in geval van paniek handig om te weten wat u moet doen. Het kan immers zijn dat u in een lawaaiige omgeving bent of om andere reden de speaker niet kunt horen. De Automatische Externe Defibrillator geeft in twee gevallen geen schokken:

1. Als het hart geheel stilstaat

2. Als de persoon bewusteloos is maar het hart goed functioneert

Een AED blijft natuurlijk een elektrisch apparaat en de accu kan dus leegraken. Dit kan zelfs gebeuren als het apparaat nooit gebruikt is. Zorg daarom dat alle apparaten op tijd vervangen worden.

 

Dient mijn personeel te weten hoe het apparaat te bedienen is?

Zoals eerder uitgelegd krijgt de hulpverlener instructies door de luidspreker van de AED heen. In principe hoeft dus niet iedereen te weten hoe het apparaat werkt. Verschillende organisaties bieden reanimatiecursussen. Dergelijke cursussen zijn goed te plannen tussen uw werkzaamheden en nemen niet al te veel tijd in beslag.

Vragen? Bel ons: +31(0)113 – 820 819

Primedic AED

Artikelnr. 9
1951,10
Excl. BTW 1790,-

Leverbaar uit voorraad

Vragen?
Offerte aanvragen
Bel: 0113 - 228 802 of
Stuur een bericht
Bekijk alle producten in de categorie AED Apparaat