DefiSign Life AED

Productafbeelding DefiSign Life AED large
  • Productafbeelding DefiSign Life AED small 1
  • Productafbeelding DefiSign Life AED small 2
  • Productafbeelding DefiSign Life AED small 3

Productinformatie

DefiSign Life is een AED met goedkope aanschafprijs en aantrekkelijke specificaties. De elektroden zijn opgeborgen in de klep van het apparaat. Zodra deze wordt geopend gaat de AED automatisch aan. Opvallend is de garantietermijn van 10 jaar, uitzonderlijk lang omdat deze gemiddeld 8 jaar bedraagt. Verder is deze defibrillator meertalig uitgevoerd, de talencombinatie Nederland, Frans en Duits is standaard en aanpasbaar op wens. Deze AED geeft aan als de elektroden vervangen moeten worden.

Specificaties

KleurGroen
Gewicht2,5 kg
Afmetingen31 x 25,5 x 10 cm
MerkSchiller
VerkoopeenheidPer stuk
MateriaalKunststof
Garantie10 jaar
Levensduur Batterij6 jaar
Levensduur elektrodenCirca 2,5 jaar
SchokHalfautomaat
MetronoomJa
IP55
Gesproken woordJa
Visuele ondersteuningPictogrammen
LCD schermNee
Rescue setJa
Aed stickersJa
TasExclusief

Goedkope DefiSign Life AED

De DefiSign Life is goedkoper dan de meeste andere AED merken, maar doet daar met z'n specificaties zeker niet voor onder. De aanschaf van deze defibrillator is dan ook zeker het overwegen waard. Voor bedrijven met meerdere nationaliteiten is de meertalenknop opvallend, zelfs tijdens gebruik tijdens een reanimatie schakelt u moeiteloos naar een andere taal. Met een garantie van 10 jaar, levensduur batterij 6 jaar en een IP55 maakt deze AED indruk bij concurrenten. Mist u een deel van het gesproken woord? druk op de 'repeat' toets en de boodschap wordt herhaald. De Zoll AED PLus komt het dichtste bij als u een vergelijkbare AED zoekt, maar die heeft géén meertalenknop. Die heeft de Primedic Heartsave AED wel, beide zijn wel aanzienlijk duurder in prijs.

Voordelen DefiSign Life AED

Grootste voordeel van de DefiSign Life AED is natuurlijk de aanschafprijs die zondermeer laag is te noemen. De meertalenknop is erg handig in omgevingen zoals campings. Hiermee kan het gesproken woord ook in het Duits of Frans worden weergegeven. Handig is zeker dat de AED aangeeft wanneer de elektroden vervangen moeten worden, zo hoeft u dit niet telkens te controleren. Achter het deksel, dat tevens dient als houder voor de elektroden, bevinden zich enkele pictogrammen met instructies.

Lees meer
Vragen? Bel ons: +31(0)113 – 820 819

DefiSign Life AED

Artikelnr. 1163
1084,55
995,- excl. BTW

Leverbaar uit voorraad

Vragen?
Offerte aanvragen
Bel: 0113 - 228 802 of
Stuur een bericht
Bekijk alle producten in de categorie AED Apparaat