Zoll AED 3

Productafbeelding Zoll AED 3 large
  • Productafbeelding Zoll AED 3 small 1
  • Productafbeelding Zoll AED 3 small 2
  • Productafbeelding Zoll AED 3 small 3
  • Productafbeelding Zoll AED 3 small 4
  • Productafbeelding Zoll AED 3 small 5

Productinformatie

De Zoll AED 3 is één van de meest geavanceerde defibrillators. Beschikt over een full colour beeldscherm. Uniek is de kind knop waarmee u snel overschakelt van volwassenen naar kind reanimatie. ECG is uitleesbaar via USB of WiFi. Met een IP van 55 zeer geschikt voor natte omgevingen zoals zwembaden en bedrijven langs de waterkant.

Specificaties

KleurLime groen
Gewicht2,5 kg
Afmetingen12,7 x 23,6 x 24,7 cm
MerkZoll
VerkoopeenheidPer stuk
MateriaalKunststof
Garantie8 jaar
OndersteuningLCD Screen / Spraak
FeedbackCompressie Diepte / Tempo
IP55
Levensduur Batterij5 jaar
Levensduur elektrode5 jaar
MetronoomJa
KeurmerkFDA
UitlezenUSB / WiFi
UitvoeringHalf-Automatisch

Zoll 3 AED Kopen

De nieuwe Zoll 3 AED, innovatief, gebruiksvriendelijk en onderhoudsvrij. Het unieke PlusTrac systeem verzend gegevens via Wifi direct naar de cloud, ofwel beheersysteem van Zoll. Een storing of defect wordt direct per mail gemeld, hierdoor blijft u altijd up-to-date en kunt u problemen direct verhelpen. Altijd verzekerd van een functionerend AED apparaat!

Gebruiksvriendelijke AED

De Zoll 3 AED is net als zijn voorganger, de Zoll AED Plus, zeer gebruiksvriendelijk. De CPR Uni-padz elektroden ondersteunt de hulpverlener tijdens de reanimatie. Bij het geven van borstcompressies wordt de hulpverlener geattendeerd op de diepte en snelheid. Het spraakgestuurde full colour video display begeleidt de hulpverlener stap-voor-stap door het reanimatieproces heen. Zelfs niet-opgeleide personen kunnen de AED bedienen.

Zoll 3 AED universele elektroden

Uniek aan de Zoll 3 AED zijn de universele elektroden. Met een speciale knop kan eenvoudig worden overgeschakeld naar de kindermodus, aparte kinderelektroden voor kinderreanimatie zijn niet nodig. Ideaal voor kinderrijke omgevingen. Bij het overschakelen naar de kindermodus past de feedback zich automatisch aan.

Producteigenschappen Zoll 3 AED

Gebruiksvriendelijk en innovatief

Full colour video display met spraakbesturing

Weinig tot geen onderhoud nodig

Verzend direct gegevens via Wifi naar cloud

IP55 stof- en waterdicht en stootvast tot 1 m hoogte

✔ Halfautomaat AED

Taalkeuze, bijv. Engels + Nederlands

Batterij levensduur 5 jaar

Elektroden levensduur 5 jaar

Fabrieksgarantie 8 jaar (6 + 2 jaar)

Levering AED apparaat inclusief:

Zoll AED 3 batterij

Zoll AED 3 CPR-D elektroden

GRATIS AED rescue set

GRATIS AED sticker

GRATIS kiss-of-life

GRATIS AED registratie

Nederlandstalige handleiding

 

Lees meer

Geschikt voor iedereen

De Zoll 3 AED is uniek dankzij het full colour video display met heldere spraakbediening. Hiermee wordt de AED bediener stap-voor-stap door het reanimatieproces begeleidt. Iedere stap wordt beheerst uitgelegd zodat de hulpverlener alle handelingen op een normaal tempo kan uitvoeren. Het kleurenbeeldscherm is zo duidelijk dat de Zoll 3 AED zelfs door niet-opgeleide personen kan worden bediend.

 

✔ Scholen

Hotels

Bedrijven

Recreatie

Zwembaden

(Sport)verenigingen

 

AED

Op betervoorbeireid.nl kunt u kiezen uit vele verschillende AED apparaten. De AED (Automatische Externe Defibrillator) is een onmisbaar hulpmiddel bij een reanimatie. Alle gangbare AED toestellen zoals Zoll, Defibtech, HeartSine, Philips Heartstart, Medtronic, Primedic en Telefunken zijn in onze shop verkrijgbaar. Een slachtoffer met een hartstilstand heeft maar liefst 70% overlevingskans als de Automatische Externe Defibrillator binnen 5 minuten wordt ingezet. Deze overlevingskans neemt bij elke minuut na die cruciale 5 minuten met 10% af. In het algemeen geldt dat mensen met een hartstilstand binnen 6 minuten hulp moeten krijgen. Voor bedrijven is het belangrijk om een Automatische Externe Defibrillator te hebben. Het is ook belangrijk dat u weet hoe u zo'n apparaat moet bedienen. Daarom voorzien wij u op deze pagina met de nodige informatie over de Automatische Externe Defibrillator. Daarnaast geven wij informatie over hoe u de automatische externe defibrillator toepast binnen uw organisatie. Dit houdt in dat we ingaan op hoeveel u er nodig heeft en of uw personeel moet weten hoe het werkt.

 

Hoe werkt een AED?

Een AED zorgt ervoor dat met behulp van elektrische schokken, en in combinatie met hartmassage, het hart weer op gang komt. De AED heeft een speaker die gesproken instructies geeft. Dit betekent dus dat u er niet per se verstand van hoeft te hebben. Toch is het in geval van paniek handig om te weten wat u moet doen. Het kan immers zijn dat u in een lawaaiige omgeving bent of om andere reden de speaker niet kunt horen. De Automatische Externe Defibrillator geeft in twee gevallen geen schokken:

1. Als het hart geheel stilstaat

2. Als de persoon bewusteloos is maar het hart goed functioneert

Een AED blijft natuurlijk een elektrisch apparaat en de accu kan dus leegraken. Dit kan zelfs gebeuren als het apparaat nooit gebruikt is. Zorg daarom dat alle apparaten op tijd vervangen worden.

 

Dient mijn personeel te weten hoe het apparaat te bedienen is?

Zoals eerder uitgelegd krijgt de hulpverlener instructies door de luidspreker van de AED heen. In principe hoeft dus niet iedereen te weten hoe het apparaat werkt. Verschillende organisaties bieden reanimatiecursussen. Dergelijke cursussen zijn goed te plannen tussen uw werkzaamheden en nemen niet al te veel tijd in beslag.

 

Vragen? Bel ons: +31(0)113 – 820 819

Zoll AED 3

Artikelnr. 952
1956,55
1795,- excl. BTW

Leverbaar uit voorraad

Vragen?
Offerte aanvragen
Bel: 0113 - 228 802 of
Stuur een bericht
Bekijk alle producten in de categorie AED Apparaat