Zoll AED Plus

Productafbeelding Zoll AED Plus large
  • Productafbeelding Zoll AED Plus small 1
  • Productafbeelding Zoll AED Plus small 2
  • Productafbeelding Zoll AED Plus small 3

Productinformatie

De Zoll AED Plus heeft een fel groene kleur. De AED heeft een metronoom die feedback geeft over de compressie diepte en snelheid van reanimeren. Met een IP 55 zeer goed bestand tegen water en stof. De Zoll defibrillator wordt geleverd met gratis AED tas.

Specificaties

KleurGroen
Gewicht3,1 kg
Afmetingen13 x 24 x 29 cm
MerkZoll
VerkoopeenheidPer stuk
MateriaalKunststof
Garantie7 jaar
Levensduur batterij5 jaar
Levensduur elektroden5 jaar
IP55
KeurmerkFDA
TasGratis meegeleverd
UitvoeringHalf-Automaat
MetronoomJa
OndersteuningVisueel en Spraak
FeedbackJa

Zoll Plus AED Kopen

De Zoll Plus AED is één van de meest verkochte defibrillators in Nederland. Uniek zijn de elektroden, die bestaat uit 1 stuk (CPR-D padz) en heeft in het midden een metronoom die de diepte en de snelheid van de compressie meet en deze zonodig met gesproken woord en visueel corrigeert. Omdat de AED elektroden en het metronoom uit 1 stuk zijn vervaardigd ontstaat er géén twijfel wat waar moet worden bevestigd, zeer gebruiksvriendelijk dus. De Zoll Plus AED is geschikt voor fysiopraktijken, klinieken, zorgcentra, bedrijven en ziekenhuizen

 

De klep van de AED heeft een dubbelfunctie, nadat deze is afgenomen kan deze onder het hoofd worden gelegd en houdt het hoofd goed achterover en de luchtweg vrij. De Zoll Plus geeft een bifasische pulsgolf, hierdoor wordt het hart minder belast en is de schok effectiever.

Zoll Plus AED Voordeel

GRATIS AED Rescue set

GRATIS AED Sticker

GRATIS AED Registratie

Zoll Plus AED Batterijen
Zoll Plus AED CPRD Padz

AED Bestellen

Garantietermijn: 7 jaar

Levensduur batterij: 5 jaar

Levensduur elektroden: 5 jaar

 

Lees meer

AED

Op betervoorbeireid.nl kunt u kiezen uit vele verschillende AED apparaten. De AED (Automatische Externe Defibrillator) is een onmisbaar hulpmiddel bij een reanimatie. Alle gangbare AED toestellen zoals Zoll, Defibtech, HeartSine, Philips Heartstart, Medtronic, Primedic en Telefunken zijn in onze shop verkrijgbaar. Een slachtoffer met een hartstilstand heeft maar liefst 70% overlevingskans als de Automatische Externe Defibrillator binnen 5 minuten wordt ingezet. Deze overlevingskans neemt bij elke minuut na die cruciale 5 minuten met 10% af. In het algemeen geldt dat mensen met een hartstilstand binnen 6 minuten hulp moeten krijgen. Voor bedrijven is het belangrijk om een Automatische Externe Defibrillator te hebben. Het is ook belangrijk dat u weet hoe u zo'n apparaat moet bedienen. Daarom voorzien wij u op deze pagina met de nodige informatie over de Automatische Externe Defibrillator. Daarnaast geven wij informatie over hoe u de automatische externe defibrillator toepast binnen uw organisatie. Dit houdt in dat we ingaan op hoeveel u er nodig heeft en of uw personeel moet weten hoe het werkt.

 

Hoe werkt een AED?

Een AED zorgt ervoor dat met behulp van elektrische schokken, en in combinatie met hartmassage, het hart weer op gang komt. De AED heeft een speaker die gesproken instructies geeft. Dit betekent dus dat u er niet per se verstand van hoeft te hebben. Toch is het in geval van paniek handig om te weten wat u moet doen. Het kan immers zijn dat u in een lawaaiige omgeving bent of om andere reden de speaker niet kunt horen. De Automatische Externe Defibrillator geeft in twee gevallen geen schokken:

1. Als het hart geheel stilstaat

2. Als de persoon bewusteloos is maar het hart goed functioneert

Een AED blijft natuurlijk een elektrisch apparaat en de accu kan dus leegraken. Dit kan zelfs gebeuren als het apparaat nooit gebruikt is. Zorg daarom dat alle apparaten op tijd vervangen worden.

 

Dient mijn personeel te weten hoe het apparaat te bedienen is?

Zoals eerder uitgelegd krijgt de hulpverlener instructies door de luidspreker van de AED heen. In principe hoeft dus niet iedereen te weten hoe het apparaat werkt. Verschillende organisaties bieden reanimatiecursussen. Dergelijke cursussen zijn goed te plannen tussen uw werkzaamheden en nemen niet al te veel tijd in beslag.

Vragen? Bel ons: +31(0)113 – 820 819

Zoll AED Plus

Artikelnr. 8
1411,55
Excl. BTW 1295,-

Leverbaar uit voorraad

Vragen?
Offerte aanvragen
Bel: 0113 - 228 802 of
Stuur een bericht
Bekijk alle producten in de categorie AED Apparaat