Wat is Dag van de BHV?

Dag van de BHV

6 november 2017 is het Dag van de BHV, een speciale dag waarop BHV organisaties de bedrijfshulpverlener in het zonnetje mogen zetten. Een BHV'er is de drijvende kracht binnen de organisatie en heeft alles in de hand: van het bestrijden van brand tot aanleggen van verband! Nederland telt ruim 500.000 bedrijfshulpverleners die dagelijks bijdragen aan een veilige werkomgeving. Verras je BHV-collega met iets leuks, zoals een originele Glugg drinkfles in de vorm van een brandblusser of sleutelhanger met beademingsdoekje. Doe ook mee aan Dag van de BHV!

Populaire BHV gadgets

BHV gadgets bestellen voor Dag van de BHV? Betervoorbereid.nl beschikt over een breed assortiment BHV gadgets & giveaways en andere EHBO en BHV materialen die erg nuttig zijn voor bedrijfshulpverleners. Al eens gedacht aan een BHV zaklamp met LED, UV en laser of verbandtas boordevol EHBO materialen? Het team van Betervoorbereid.nl weet precies waar een bedrijfshulpverlener blij van wordt! Neem contact op voor een vrijblijvend advies of vraag een offerte aan.

Wat betekent BHV?

Bedrijfshulpverlening (BHV) betekent het verlenen van hulp bij incidenten in een organisatie die de gezondheid en/of veiligheid van personen bedreigen. De Raad van de Europese Gemeenschappen heeft een richtlijn opgesteld waarin staat vastgelegd dat organisaties verplicht zijn maatregelen te treffen om de de veiligheid en gezondheid van werknemers te bevorderen. Werknemers die hier ondersteuning aan geven door het verlenen van hulp worden bedrijfshulpverleners (BHV'ers) genoemd.

 

Profiteer van maandag 23 oktober t/m maandag 6 november 2017 van 5% korting op de volgende producten:

Gebruik bij het afrekenen de volgende kortingscode: BHV5

 

Terug naar overzicht