Waterfles Rood

Productafbeelding Waterfles Rood large
  • Productafbeelding Waterfles Rood small 1
  • Productafbeelding Waterfles Rood small 2
Artikelnr. 824

Waterfles kopen ✓ Grootste veiligheidswinkel van Nederland ✓ Persoonlijke veiligheid ✓ BHV & EHBO.

Kleur

Rood / Wit / Zwart

Gewicht

165 gr zonder inhoud

Afmetingen

H 21 cm / Ø 6,5 cm

Maat

Inhoud 600 ml

Merk

Glugg

Verkoopeenheid

Per stuk

Materiaal

RVS

Levering

Leverbaar uit voorraad

BTW

Prijs inclusief 21% BTW is € 13,25


10,95

Waterfles RVS kopen, uitgevoerd als brandblusser met kantelbare drinktuit

Water is van levensbelang en daarom is het een leuk idee om een waterfles te kopen die u op bijvoorbeeld een EHBO- of BHV-cursus aan de deelnemers meer kunt geven. Betervoorbereid.nl is expert op het gebied van EHBO en BHV materialen en biedt daarnaast een assortiment aan leuke, en nuttige gadgets en giveaways. De waterfles kunt u bestellen met aan de binnenzijde een stijgbuis. Dit heeft als voordeel dat de fles tijdens het drinken rechtop kan worden gehouden. Aan de bovenzijde voorzien van handige draagclip. Inhoud maar liefst 600 ml. Door de rode kleur niet te onderscheiden van een echte brandblusser. Vanzelfsprekend kan deze fles met elke gewenste drank gevuld worden.

Drinkfles vergroot de verkeersveiligheid

Veel mensen nemen tegenwoordig een drinkfles water mee voor onderweg. Nadeel hiervan is dat tijdens het drinken er minder zicht is op de weg. Met deze waterfles blijft u een veilige verkeersdeelnemer. Door de kantelbare drinktuit en de stijgbuis in de fles kan deze tijdens het drinken rechtop worden gehouden. Op deze wijze blijven uw ogen gericht op de weg. Een mooie maar vooral veilige waterfles die u kunt bestellen voor in de vrachtauto, personenauto en op de fiets.

Waterfles kopen in verschillende kleuren

U kunt de waterfles natuurlijk in de klassieke rode kleur kopen, maar ook groen en zilver behoren tot de mogelijkheden. Het bestellen van de waterfles is erg eenvoudig te regelen via de webshop. Heeft u nog andere vragen of wilt u de waterfles bestellen om als gadget weg te kunnen geven? Neem dan even contact op door te bellen met +31(0)113 – 82 08 19.

zorg(t) voor veiligheid