Roken Verboden Bord

Productafbeelding Roken Verboden Bord large

Productinformatie

Roken verboden bord, witte achtergrond met rode rand en zwarte tekst met tekst "Roken Verboden", Reliëf bord van geperst aluminium dat aangeeft dat roken hier verboden is.

Specificaties

KleurRood / Wit / Zwart
Gewicht121 gram
AfmetingenØ 24 cm
MaatRond
VerkoopeenheidPer stuk
MateriaalGeperst Aluminium

Bord Roken Verboden Ø 24 cm

Het Roken Verboden bord is van gemaakt van hoogwaardig geperst aluminium. Dit bord valt goed op door de ronde vorm en de rode opvallende rand. Het bord heeft een witte achtergrond met rode rand en zwarte tekst met "Roken Verboden". Het bord is geschikt voor binnen- en buitengebruik en dankzij het materiaal is een lange gebruiksduur gegarandeerd. Hulp of informatie nodig over dit bord of hoe je deze kunt bevestigen? Neem dan contact met ons op!

Lees meer

Waar kunt u het verboden te roken bord plaatsen?

Het bord roken verboden wordt toegepast op plaatsen waar een rookverbod van kracht is. Het rookverbod bord kan op wettelijke gronden, maar ook op eigen wens worden aangebracht. Zo is het voor bezoekers, gasten en/of medewerkers direct duidelijk waar er wel en niet gerookt mag worden. Enkele voorbeelden:

  • openbare gebouwen;
  • plaatsen met een verhoogd risico op het ontstaan van brand;
  • algemene bedrijfsregels.

Ook als u een rookvrije omgeving van uw kantoorpand wilt, kunt u dit gebied afzetten met meerdere borden.

Bestellen en contact bij vragen

Wilt u een verboden te roken bord bestellen? Dat doet u eenvoudig via de webshop van Betervoorbereid.nl. Plaatst u uw bestelling voor 16.00, dan heeft u uw verboden te roken bord(en) de volgende dag al in huis. Bent u op zoek naar andere borden? Kijk dan in ons assortiment of neem even contact op met de klantenservice door te bellen met telefoonnummer +31(0)113 – 82 08 19

Vragen? Bel ons: +31(0)113 – 820 819

Roken Verboden Bord

Artikelnr. 49
12,04
9,95 excl. BTW

Leverbaar uit voorraad

Vragen?
Offerte aanvragen
Bel: 0113 - 228 802 of
Stuur een bericht
Bekijk alle producten in de categorie Aluminium Borden