Over ons

Business to Business

Betervoorbereid.nl levert producten die de veiligheid op het werk en onderweg bevorderen. Met een klantenbestand van 16.000 bedrijven, instellingen en verenigingen behoort Betervoorbereid.nl tot de grootste leveranciers van veiligheidsproducten in Nederland. Ook exporteert Betervoorbereid.nl regelmatig producten naar o.a. België, Duitsland, Spanje, Frankrijk, Oostenrijk, Portugal, Curacao, Bonaire, Qatar, Indonesië en Brazilië.

 

Business to Consumer

Het veiligheidsbewustzijn van consumenten toont een stijgende tendens. Consumenten bestellen bij Betervoorbereid.nl bijvoorbeeld een vluchtladder voor de studentenwoning, rookmelder voor de kinderkamer, ehbo koffer voor het gezin of een brandblusser voor de caravan.

 

De onderneming

Betervoorbereid.nl is gevestigd op Scottweg 19, 4462 GS te Goes. Het bedrijfspand is gevestigd op industriegebied De Poel II en heeft een oppervlakte van 1.800 m². De ca. 1.200 verschillende veiligheidsproducten zijn opgeslagen in een magazijn van 650 m2. Bijna alles is uit voorraad leverbaar en kan de volgende werkdag bezorgd worden. Bij Betervoorbereid.nl staan 6 ft medewerkers voor u klaar om orders snel en nauwkweurig te verwerken.

 

Geschiedenis

Betervoorbereid.nl is een dochteronderneming van Bhv-Specialist.nl. De moederonderneming richt zich hoofdzakelijk op veiligheidstrainingen en brandpreventie. Door de toenemende vraag naar veiligheidsproducten is besloten de verkoop separaat onder te brengen in Betervoorbereid.nl. Door de combinatie van diensten en producten is het bedrijf gegroeid tot een totaalleverancier in de veiligheidsbranche. Bhv-Specialist.nl is opgericht 1 april 2006.zorg(t) voor veiligheid