Over ons

Totaalleverancier voor BHV artikelen

Betervoorbereid.nl is uw totaalleverancier voor al uw BHV artikelen en andere veiligheidsproducten. Betervoorbereid.nl is een dochteronderneming van BHV-Specialist.nl. De moederonderneming richt zich hoofdzakelijk op veiligheidstrainingen en brandpreventie. Door de toenemende vraag naar veiligheidsproducten hebben we besloten de verkoop separaat onder te brengen in Betervoorbereid.nl. Door onze combinatie van diensten en producten is ons bedrijf gegroeid tot een totaalleverancier op het gebied van BHV producten.

Totaalleverancier van Business to Business BHV artikelen

Betervoorbereid.nl levert producten die de veiligheid op het werk en onderweg bevorderen. Met een klantenbestand van 16.000 bedrijven, instellingen en verenigingen behoort Betervoorbereid.nl tot de grootste leveranciers van veiligheidsproducten in Nederland. Ook exporteert Betervoorbereid.nl regelmatig producten naar landen, zoals België, Duitsland, Spanje, Frankrijk, Oostenrijk, Portugal, Curaçao, Bonaire, Qatar, Indonesië en Brazilië.

Voor al uw Business to Consumer BHV benodigdheden

Het veiligheidsbewustzijn van consumenten toont een stijgende tendens. Consumenten bestellen bij Betervoorbereid.nl bijvoorbeeld een vluchtladder voor de studentenwoning, een rookmelder voor de kinderkamer, een EHBO-koffer voor het gezin of een brandblusser voor de caravan.

Meer over onze onderneming

Betervoorbereid.nl is gevestigd op Scottweg 19, 4462 GS te Goes. Het bedrijfspand is gevestigd op industriegebied De Poel II en heeft een oppervlakte van 1.800 m². De circa 1.200 verschillende veiligheidsproducten zijn opgeslagen in een magazijn van 650 m2. Bijna alles is uit voorraad leverbaar en kan de volgende werkdag bezorgd worden. Hierbij profiteert u bij ons altijd van gunstige garantievoorwaarden en veilige betaalmogelijkheden.