Over ons

Over Betervoorbereid.nl

Met ruim 25 jaar ervaring in de hulpverleningsbranche is Bhv-Specialist.nl in 2006 van start gegaan met het aanbieden van veiligheidsopleidingen en advisering op het gebied van bouwkundige brandpreventie. Al vanaf de start hebben we ons gericht op het werkveld van onze opdrachtgevers, we zijn gewend te denken in maatwerk oplossingen en maatgevende risicofactoren. Geleidelijk steeg ook de vraag naar veiligheidsproducten zoals bhv hesjes en ehbo koffers. Door de snelle groei werd in 2011 besloten de sales activiteiten separaat onder te brengen in een dochteronderneming. De naam Betervoorbereid dekt de lading van onze visie: Verhogen van de veiligheid op het werk, thuis en onderweg.

Een team deskundige mensen

De mensen bij Betervoorbereid.nl weten waarover ze praten, ze kennen alle bijzonderheden en toepassingsmogelijkheden van de producten. Een standaard oplossing is niet altijd toereikend en vraagt soms om een analyse ter plaatse. Ook verlenen we diensten op locatie van onze klanten. Hieronder enkele voorbeelden van projecten:

  • Pleisterregistratie gerealiseerd voor producent van aardappelproducten
  • Bereik portofoons geoptimaliseerd in monumentaal fort
  • Plaatsen van borden verzamelplaats met flespaal op terrein Marinemuseum
  • Periodiek controleren van ehbo materialen op locatie van zuivelproducent
  • Maandelijks testen van brandmeldinstallatie bij landelijke retailer
  • Maatwerkbedrukking op veiligheidsvesten van De Sociale Verzekeringsbank
  • BHV & EHBO cursussen verlenen bij de Technische Universiteit

Groei is nooit ons primaire doel geweest, toch zijn we er trots op dat ruim 20.000 bedrijven en instellingen gebruik maken van onze producten. We doen er graag een stapje harder voor! Voor onze internationale klanten exporteren we regelmatig orders binnen- en buiten Europa.

Bedrijfslocatie & Trainingscentrum

Betervoorbereid.nl is gevestigd op industrietrrein De Poel II te Goes. Op ons adres Scottweg 19 beschikken we over een jong en modern bedrijfsgebouw. We zijn voorraadhoudend, ruim 95% van het assortiment bewaren we in ons eigen magazijn. Voordeel is dat we snel kunnen leveren, veel orders worden dan ook al de volgende dag bij onze klanten bezorgd. Kom gerust langs voor een kennismaking, uw bakje versgemalen koffie staat al klaar!