Wondsnelverband 6x8

Productafbeelding Wondsnelverband 6x8 large

Productinformatie

Wondsnelverband voor het steriel afdekken van een open huidwond. Het wondsnelverband bestaat uit elastisch windsel en een wondkussen. Hoort thuis in elke EHBO Koffer en verbandkoffer.

Specificaties

KleurWit
Afmetingen6 x 8 cm
MaatNr. 2
MerkHeka wondsnelverband
VerkoopeenheidPer stuk
Materiaal70% Viscose en 30% polyester

Wondsnelverband Middel

Het wondsnelverband bestaat uit een wondkussen, een korte en lange zwachtel. Beide elastische zwachtels zijn voorzien van een pleisterstrip waarmee de zwachtel kan worden vastgezet. Het wondsnelverband is bedoeld om bloedende huidwonden steriel af te dekken. Nadat het wondkussen op de wond is geplaatst wordt eerst de korte zwachtel bevestigd. Daarna wordt de lange zwachtel aangebracht, en overlapt het wondkussen. Het wondkussen moet zodanig worden afgedekt dat er geen openingen meer zichtbaar zijn. Daarna wordt de lange zwachtel vastgezet. Bij twijfel over de ernst van de wond adviseren wij u contact met een arts op te nemen. Belangrijk: breng de zwachtel niet te strak aan, deze is alleen bedoeld om het verband op de plaats te houden.

Plaats uw bestelling

U bestelt alle materialen die u nodig heeft voor wondverzorging eenvoudig in de webshop van Betervoorbereid.nl. Alle producten uit het assortiment zijn op voorraad. Dat houdt in dat u uw bestelling snel geleverd krijgt, meestal al binnen een werkdag! Heeft u al uw wondverzorgingsproducten al in huis? Berg deze dan op in een handige EHBO-koffer die u overal mee naartoe kunt nemen. Bij vragen over de producten, bestelprocedure of levertijden kunt u zich richten tot de klantenservice van Betervoorbereid.nl. Deze kunt u bereiken door te bellen met +31(0)113 – 82 08 19.

Lees meer

Het wondsnelverband is bedoeld om bloedende huidwonden steriel af te dekken. Nadat het wondkussen op de wond is geplaatst wordt eerst de korte zwachtel bevestigd. Daarna wordt de lange zwachtel aangebracht, en overlapt het wondkussen. Het wondkussen moet zodanig worden afgedekt dat er geen openingen meer zichtbaar zijn. Daarna wordt de lange zwachtel vastgezet. Bij twijfel over de ernst van de wond adviseren wij u contact met een arts op te nemen.

 

Belangrijk: breng de zwachtel niet te strak aan, deze is alleen bedoeld om het verband op de plaats te houden.

Vragen? Bel ons: +31(0)113 – 820 819

Wondsnelverband 6x8

Artikelnr. 336
0,71 Prijs exclusief 9% BTW is € 0,65

Leverbaar uit voorraad

Vragen?
Offerte aanvragen
Bel: 0113 - 228 802 of
Stuur een bericht
Bekijk alle producten in de categorie Wondverzorging