Finger Bob Vingerverband

50 STUKS
Productafbeelding Finger Bob Vingerverband large
  • Productafbeelding Finger Bob Vingerverband small 1

Productinformatie

Vingerverband Finger Bob voor het fixeren van verband en wonddressing. Rol de katoen / viscose vingercondoom uit over de betreffende vinger. Gemaakt van huidvriendelijk materiaal.

Specificaties

KleurRood / Roze / Oranje / Blauw / Groen
Gewicht81 gram
MaatOne size fits all
MerkAskina B|Braun
VerkoopeenheidPer doos 50 stuks
MateriaalKatoen / Viscose

Vingerverband Finger Bob

Finger Bob vingerverband voor het effectief fixeren van verband of wonddressing aan de vinger. Het vingerverband, dat u in de webshop kunt bestellen, is met de juiste techniek eenvoudig aan te brengen, en geschikt voor elke vingergrootte. Huidvriendelijk en niet-irriterend materiaal. U kunt als particulier vingerverband kopen, en ook als u voor uw bedrijf veiligheidsproducten wilt aanschaffen, is Betervoorbereid.nl u graag van dienst. Kijk op uw gemak rond in de webshop en neem vooral contact op als u vragen heeft of wat hulp kunt gebruiken bij het kopen van vingerverband of een van onze andere producten.

Techniek voor het aanleggen van een vingerverband

 Het aanleggen van het vingerverband dat u bij Betervoorbereid.nl kunt bestellen vraagt om een speciale aanpak. Dus hoe legt u een Finger Bob aan?

  • Rol de onderste ring over de vingertop;
  • Pak de bovenste ring en draai deze 360°;
  • Rol tot slot de bovenste ring over de eerste laag.

Het is overigens altijd aan te raden om een EHBO- of BHV-cursus te volgen wanneer u zich bezig gaat houden met het aanleggen van een vingerverband.

Betalingsmogelijkheden en levering

Voor zowel particuliere als zakelijke klanten is het mogelijk om vingerverband te kopen en dit af te rekenen met behulp van iDEAL. Voor bedrijven is het ook mogelijk om vingerverband te bestellen en achteraf te betalen. Tot slot is het ook mogelijk om langs te komen bij het magazijn van Betervoorbereid.nl en contant of met pin te betalen. Wanneer uw betaling ontvangen is wordt uw bestelling in orde gemaakt en verzonden. Omdat het vingerverband, net als 90% van het assortiment, op voorraad is, heeft u uw bestelling de volgende werkdag al in huis.

Contact opnemen bij vragen

Voordat u vingerverband gaat bestellen, kunnen wij ons voorstellen dat u hier nog vragen over heeft. Daarom staat de ervaren klantenservice van Betervoorbereid.nl u graag te woord. Al uw vragen over het kopen, leveren en de eigenschappen van het vingerverband, of een van onze andere producten worden naar volle tevredenheid beantwoord. U kunt onze medewerkers bereiken via telefoonnummer +31(0)113 – 82 08 19.

Lees meer

Finger Bob is geschikt voor alle huidwonden aan de vingers.

Hoe leg ik een Finger Bob aan?

  • Rol de onderste ring over de vingertop
  • Pak de bovenste ring en draai deze 360°
  • Rol tot slot de bovenste ring over de eerste laag
Vragen? Bel ons: +31(0)113 – 820 819

Finger Bob Vingerverband

Artikelnr. 361
29,38 Prijs exclusief 9% BTW is € 26,95

Tijdelijk niet leverbaar.

Vragen?
Offerte aanvragen
Bel: 0113 - 228 802 of
Stuur een bericht
Bekijk alle producten in de categorie Wondverzorging