Vinyl Handschoenen

Productafbeelding Vinyl Handschoenen large

Productinformatie

EHBO Handschoenen Vinyl beschermen handen tegen besmetting. Hygiënisch voor hulpverlener en slachtoffer. Vinyl handschoenen zijn latex-, poeder-, en allergie vrij. Past in elke EHBO Koffer.

Specificaties

KleurWit
Gewicht12 gram
MaatLarge
MerkHeka
VerkoopeenheidPer paar
MateriaalVinyl

Handschoenen vinyl

We weten allemaal wat de risico’s zijn van infecties en besmettingen, en juist daarom is het van belang dat u altijd vinyl handschoenen draag bij het uitvoeren van EHBO-handelingen. Gelukkig kunt u ook vinyl handschoenen bij Betervoorbereid.nl bestellen. Vuistregel bij EHBO is dat eigen veiligheid altijd voorrang heeft. Door het dragen van handschoenen voorkomt u besmetting, ook voor het slachtoffer. Het dragen van vinyl handschoenen wordt vaak vergeten, het is een goede eigenschap dat u voor elke eerste hulp hulpverlening eerst handschoenen aantrekt voordat u begint. De vinyl handschoen lijkt dun, maar is erg sterk. Vinyl handschoenen horen thuis in elke EHBO Koffer en Verbandtrommel, die u overigens ook bij Betervoorbereid.nl kunt kopen.

Voordelen vinyl handschoenen

Aan het gebruik van vinyl handschoenen bij wondverzorging zitten verschillende voordelen verbonden. Natuurlijk is het hoofddoel ervoor te zorgen dat de kans op infecties en ontstekingen van wonden zoveel wordt voorkomen. Een ander voordeel is dat de vinyl handschoenen die u kunt bestellen erg dun zijn waardoor u gevoel in de vingertoppen blijft houden terwijl u ze draagt. Zo kunt u efficiënter werken en toch volledig beschermd bent. Aangezien er in een spoedsituatie snel gehandeld moet worden, kunt u vinyl handschoenen kopen die zowel links als rechts gedragen kunnen worden en zijn ze eenvoudig aan te trekken.

Vinyl handschoenen bestellen

Het kopen van vinyl handschoenen is bij Betervoobereid.nl in een handomdraai gebeurd. Nadat u uw bestelling heeft geplaatst wordt deze vanuit voorraad een dag later al bij u bezorgd. Als u van vrijdag na 16.00 tot maandag 16.00 vinyl handschoenen bestelt, dan worden deze op dinsdag geleverd. Wilt u meer weten over de specificaties van de vinyl handschoenen, of wilt u een offerte aanvragen om dat u grotere hoeveelheden wilt kopen? Neem dan even contact op met de klantenservice door te bellen met +31(0)113 – 82 08 19.

Lees meer
Vragen? Bel ons: +31(0)113 – 820 819

Vinyl Handschoenen

Artikelnr. 226
0,55 Prijs exclusief 9% BTW is € 0,50

Leverbaar uit voorraad

Vragen?
Offerte aanvragen
Bel: 0113 - 228 802 of
Stuur een bericht
Bekijk alle producten in de categorie Wondverzorging