Bord Verzamelplaats 4D 40

Productafbeelding Bord Verzamelplaats 4D 40 large
  • Productafbeelding Bord Verzamelplaats 4D 40 small 1
  • Productafbeelding Bord Verzamelplaats 4D 40 small 2
  • Productafbeelding Bord Verzamelplaats 4D 40 small 3
Artikelnr. 457

Bord verzamelplaats pictogram, 3M klasse 1 retroreflecterend vinyl op 4-zijdig aluminium bord. Bord wordt geleverd inclusief kopbeugel voor bevestiging aan flespaal van 48 mm

Kleur

Groen / Wit

Afmetingen

40 x 40 cm

Verkoopeenheid

Per stuk

Materiaal

Aluminium / Retroreflecterend vinyl

Levering

Leverbaar uit voorraad

BTW

Prijs inclusief 21% BTW is € 284,35


235,-

Bord Verzamelplaats 4D

Het bord verzamelplaats 4D heeft aan 4 zijden een pictogram verzamelplaats. Aan de binnenzijde is een frameconstructie aangebracht waarmee het bord op een flespaal kan worden bevestigd. Bij het bord verzamelplaats 4D hoeft u dus geen separate beugelset te bestellen, deze is namelijk reeds aan het frame bevestigd.

Bord Verzamelpunt 4D is rondom zichtbaar

Het bord verzamelpunt 4D heeft aan 4 zijden een pictogram verzamelplaats. Dit verzamelplaatsbord is zeer geschikt als de verzamelplaats centraal is gelegen en mensen uit diverse richtingen op 1 plaats bijeenkomen. Het bord moet op een paal worden bevestigd, deze zijn in diverse lengten verkrijgbaar.

 

Wij verkopen het verzamelplaatsbord 4D ook compleet met flespaal, naar keuze met een lengte van 3,30 m, 3,60 m en 3.90 meter. Wij verkopen ook palen met een grotere lengte, bijvoorbeeld 4,20 of langer. Neem contact met ons op om te informeren naar de mogelijkheden.

zorg(t) voor veiligheid