BATTERIJEN

Door batterijen te kopen bent u altijd goed voorbereid en kunt u direct gebruik maken van uw aankoop. In de webshop van Betervoorbereid.nl kunt u terecht voor het bestellen van batterijen die geschikt zijn voor portofoons, zaklampen en megafoons. Batterijen die u bij ons kunt kopen zijn tevens geschikt voor andere apparaten. Door reserve batterijen te bestellen bent u altijd gegarandeerd van een werkend apparaat.

Batterijen kopen voor de belangrijkste veiligheidsapparaten

Portofoons, megafoons en zaklampen hebben twee dingen gemeen: Ze worden gebruikt om de veiligheid de bevorderen én werken op batterijen. Als de batterijen van portofoons en megafoons plots leeg gaan, kan dat nare gevolgen hebben. Een boodschap komt niet door of ziet u belangrijke details over het hoofd in het donker. Dat is waarom het cruciaal is om altijd voldoende batterijen te kopen.

Deze batterijen kunt u bij ons kopen

Ons assortiment bestaat uit batterijen van de merken Varta, Energizer en GP. Van deze merken kunt u alkaline, lithium en oplaadbare batterijen bestellen. Deze batterijen zijn verkrijgbaar in de volgende types:

  • AAA;
  • AA;
  • C;
  • D;
  • 9V;
  • 9V lithium.

Ook van het merk GP hebben we 9V lithium batterijen in het aanbod. Alle batterijen uit ons assortiment kunt u eenvoudig en snel via onze webshop bestellen. Weet u niet zeker welke batterijen u het beste kunt kopen voor uw portofoon, zaklamp, megafoon of ander apparaat? Wij adviseren u graag. Neem hiervoor contact met ons op en bel naar +31(0)113 - 82 08 19.

Toon meer