HeartSine Samaritan

Productafbeelding HeartSine Samaritan large
  • Productafbeelding HeartSine Samaritan small 1
  • Productafbeelding HeartSine Samaritan small 2

Productinformatie

Heartsine Samaritan PAD 500P AED is hetzelfde uitgevoerd als de PAD 300P, deze defibrillator geeft echter ook feedback op de uitgevoerde reanimatie. Wordt zeer compleet geleverd met o.a. extra batterij en elektroden. Verder ontvangt u een gratis tas, rescue-set, aed sticker en veiligheidsvestje.

Specificaties

KleurBlauw / Grijs
Gewicht1,1 kg
Afmetingen20 x 18 x 5 cm
MerkHeartsine
VerkoopeenheidPer stuk
MateriaalKunststof
Garantie10 jaar
Levensduur batterij3,5 jaar
Levensduur elektroden3,5 jaar
FeedbackJa
ZelftestWekelijks
IP56
OndersteuningVisueel en Spraak
UitvoeringHalf-Automatisch
TasGratis meegeleverd

AED Heartsine Samaritan 500P

AED Heartsine Samaritan Pad 500P is een zeer goede en complete defibrillator voor een gunstige prijs. Een populaire AED, en niet in de laatste plaats omdat de prijs inclusief draagtas, extra batterij, extra elektroden, AED stickers en rescue-set is. In tegenstelling tot de 350P geeft deze AED reanimatie feedback via led indicatoren en gesproken woord. De reanimatie feedback geeft aan of de compressiediepte en snelheid goed worden uitgevoerd.

Heartsine produceert al sinds 1998 AED apparaten geschikt voor bedrijven en particulieren. Uniek aan de Heartsine Samaritan AED is dat de accu en elektroden gecombineerd zijn waardoor de AED zeer onderhoudsvriendelijk is. AED kopen? Bestel direct of neem contact op voor een vrijblijvend advies!

 

Voor thuisgebruik en bedrijven een veel verkochte AED waarmee kostbare mensenlevens gered kunnen worden.

Heartsine Samaritan AED Voordeel

GRATIS AED kast
GRATIS AED draagtas
GRATIS reanimatie set
GRATIS AED stickerset
GRATIS extra PadPak
GRATIS AED registratie
Eenvoudige bediening zonder dat de AED uit de tas genomen hoeft te worden
Duidelijke instructies in Nederlandse taal
Visuele ondersteuning met duidelijke pictogrammen
Ondersteuning reanimatie met metronoom
Bifasische schok met oplopend niveau (tot 200 Joules)
Wekelijkse zelftest
IP 56 (hoge stof en waterresistentie)
Compact formaat en licht gewicht
Europees fabrikaat

AED Kopen

Garantietermijn: 10 jaar

Levensduur PadPak: 4 jaar

Lees meer

AED

Op betervoorbeireid.nl kunt u kiezen uit vele verschillende AED apparaten. De AED (Automatische Externe Defibrillator) is een onmisbaar hulpmiddel bij een reanimatie. Alle gangbare AED toestellen zoals Zoll, Defibtech, HeartSine, Philips Heartstart, Medtronic, Primedic en Telefunken zijn in onze shop verkrijgbaar. Een slachtoffer met een hartstilstand heeft maar liefst 70% overlevingskans als de Automatische Externe Defibrillator binnen 5 minuten wordt ingezet. Deze overlevingskans neemt bij elke minuut na die cruciale 5 minuten met 10% af. In het algemeen geldt dat mensen met een hartstilstand binnen 6 minuten hulp moeten krijgen. Voor bedrijven is het belangrijk om een Automatische Externe Defibrillator te hebben. Het is ook belangrijk dat u weet hoe u zo'n apparaat moet bedienen. Daarom voorzien wij u op deze pagina met de nodige informatie over de Automatische Externe Defibrillator. Daarnaast geven wij informatie over hoe u de automatische externe defibrillator toepast binnen uw organisatie. Dit houdt in dat we ingaan op hoeveel u er nodig heeft en of uw personeel moet weten hoe het werkt.

 

Hoe werkt een AED?

Een AED zorgt ervoor dat met behulp van elektrische schokken, en in combinatie met hartmassage, het hart weer op gang komt. De AED heeft een speaker die gesproken instructies geeft. Dit betekent dus dat u er niet per se verstand van hoeft te hebben. Toch is het in geval van paniek handig om te weten wat u moet doen. Het kan immers zijn dat u in een lawaaiige omgeving bent of om andere reden de speaker niet kunt horen. De Automatische Externe Defibrillator geeft in twee gevallen geen schokken:

1. Als het hart geheel stilstaat

2. Als de persoon bewusteloos is maar het hart goed functioneert

Een AED blijft natuurlijk een elektrisch apparaat en de accu kan dus leegraken. Dit kan zelfs gebeuren als het apparaat nooit gebruikt is. Zorg daarom dat alle apparaten op tijd vervangen worden.

 

Dient mijn personeel te weten hoe het apparaat te bedienen is?

Zoals eerder uitgelegd krijgt de hulpverlener instructies door de luidspreker van de AED heen. In principe hoeft dus niet iedereen te weten hoe het apparaat werkt. Verschillende organisaties bieden reanimatiecursussen. Dergelijke cursussen zijn goed te plannen tussen uw werkzaamheden en nemen niet al te veel tijd in beslag.

Vragen? Bel ons: +31(0)113 – 820 819

HeartSine Samaritan

Artikelnr. 77
1851,91
1699,- excl. BTW

Leverbaar uit voorraad

Vragen?
Offerte aanvragen
Bel: 0113 - 228 802 of
Stuur een bericht
Bekijk alle producten in de categorie AED Apparaat