Defibtech Lifeline AED Actiepakket A

Productafbeelding Defibtech Lifeline AED Actiepakket A large

Productinformatie

De Defibtech Lifeline is een robuuste AED met een zeer duidelijk gesproken woord. Eenvoudige en overzichtelijke bediening door de grote knoppen.

Specificaties

KleurGeel
MerkDefibtech
VerkoopeenheidPer stuk

Defibtech is een toonaangevende fabrikant van het eerste uur en onderstreept het belang van de AED. Gezien het aantal Defibtech AED’s in zowel binnen- als buitenland zijn ze in die opzet geslaagd. Steeds meer bedrijven, instellingen, verenigingen en woonwijken besluiten een AED aan te schaffen. Aangezien er jaarlijks duizenden mensen door een hartstilstand getroffen worden, is de rol van Defibtech nog lang niet uitgespeeld. U kunt nu ook uw bedrijf voorzien van een Defibtech AED door deze te kopen in de webshop van Betervoorbereid.nl: uw online partner voor veiligheidstoebehoren!

Lees meer

Diverse Defibtech actiepakketten kopen bij Betervoorbereid.nl

Bij Betervoorbereid.nl kunt u verschillende Defibtech AED-modellen kopen. We doen er ook nog een schepje bovenop met de handige actiepakketten die u in de webshop kunt bestellen, waaronder Actiepakket A. In dit actiepakket zijn handige extra’s opgenomen voor bijvoorbeeld het bevestigen van de AED aan de muur, of een draagtas zodat u de Defibtech gemakkelijk mee kunt nemen naar evenementen of sportwedstrijden. Naast dat onze webshop beschikt over actiepakket A, kunt u ook de volgende actiepakketten bestellen:

Wilt u meer gedetailleerde informatie over de bovenstaande actiepakketten? Wilt u graag meer weten over de Defibtech AED’s of het kopen ervan? Neem dan even contact op met Betervoorbereid.nl door te bellen naar het volgende telefoonnummer: +31(0)113 – 82 08 19. Onze vriendelijke klantenservice staat van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur voor u klaar. Uiteraard kunt u ook direct uw gewenste Defibtech actiepakket kopen.

Vragen? Bel ons: +31(0)113 – 820 819

Defibtech Lifeline AED Actiepakket A

Artikelnr. 314
1569,60
1440,- excl. BTW

Leverbaar uit voorraad

Vragen?
Offerte aanvragen
Bel: 0113 - 228 802 of
Stuur een bericht
Bekijk alle producten in de categorie AED Apparaat