Defibtech Lifeline View AED Actiepakket D

Productafbeelding Defibtech Lifeline View AED Actiepakket D large
  • Productafbeelding Defibtech Lifeline View AED Actiepakket D small 1

Productinformatie

De Defibtech Lifeline View is het neusje van de zalm. Alle instructies zijn af te lezen op een full colour video display. Zonder enige instructie te bedienen!

Specificaties

KleurGeel / Zwart
MerkDefibtech Lifeline View
VerkoopeenheidPer stuk
MateriaalKunststof

AED Voordeel Actie Set

Defibtech Lifeline View AED voordeel actie met gratis AED kast met alarm, AED wandbeugel, AED rescue set, AED sticker en extra Defibtech Lifeline View AED elektroden! Defibtech is de meest verkochte AED in Nederland en tevens een uiterst betrouwbare AED.

Defibtech Lifeline View AED Gratis Accessoires

GRATIS AED Kast Geel of Grijs incl. alarm
✔ GRATIS AED Wandbeugel
✔ GRATIS Extra AED elektroden
✔ GRATIS AED Rescue-set
✔ GRATIS AED Sticker

Defibtech Lifeline View AED Bestellen

Garantietermijn: 8 jaar

Levensduur accu: 4 jaar

Levensduur pads: 2 jaar

Grijp uw kans, profiteer van deze tijdelijke actie en bespaar zo honderden euro's!

Lees meer

AED

Op betervoorbereid.nl kunt u kiezen uit vele verschillende AED apparaten. De AED (Automatische Externe Defibrillator) is een onmisbaar hulpmiddel bij een reanimatie. Alle gangbare AED toestellen zoals Zoll, Defibtech, HeartSine, Philips Heartstart, Medtronic, Primedic en Telefunken zijn in onze shop verkrijgbaar. Een slachtoffer met een hartstilstand heeft maar liefst 70% overlevingskans als de Automatische Externe Defibrillator binnen 5 minuten wordt ingezet. Deze overlevingskans neemt bij elke minuut na die cruciale 5 minuten met 10% af. In het algemeen geldt dat mensen met een hartstilstand binnen 6 minuten hulp moeten krijgen. Voor bedrijven is het belangrijk om een Automatische Externe Defibrillator te hebben. Het is ook belangrijk dat u weet hoe u zo'n apparaat moet bedienen. Daarom voorzien wij u op deze pagina met de nodige informatie over de Automatische Externe Defibrillator. Daarnaast geven wij informatie over hoe u de automatische externe defibrillator toepast binnen uw organisatie. Dit houdt in dat we ingaan op hoeveel u er nodig heeft en of uw personeel moet weten hoe het werkt.

 

Hoe werkt een AED?

Een AED zorgt ervoor dat met behulp van elektrische schokken, en in combinatie met hartmassage, het hart weer op gang komt. De AED heeft een speaker die gesproken instructies geeft. Dit betekent dus dat u er niet per se verstand van hoeft te hebben. Toch is het in geval van paniek handig om te weten wat u moet doen. Het kan immers zijn dat u in een lawaaiige omgeving bent of om andere reden de speaker niet kunt horen. De Automatische Externe Defibrillator geeft in twee gevallen geen schokken:

1. Als het hart geheel stilstaat

2. Als de persoon bewusteloos is maar het hart goed functioneert

Een AED blijft natuurlijk een elektrisch apparaat en de accu kan dus leegraken. Dit kan zelfs gebeuren als het apparaat nooit gebruikt is. Zorg daarom dat alle apparaten op tijd vervangen worden.

 

Dient mijn personeel te weten hoe het apparaat te bedienen is?

Zoals eerder uitgelegd krijgt de hulpverlener instructies door de luidspreker van de AED heen. In principe hoeft dus niet iedereen te weten hoe het apparaat werkt. Verschillende organisaties bieden reanimatiecursussen. Dergelijke cursussen zijn goed te plannen tussen uw werkzaamheden en nemen niet al te veel tijd in beslag.

Vragen? Bel ons: +31(0)113 – 820 819

Defibtech Lifeline View AED Actiepakket D

Artikelnr. 316
2146,211902,05
1745,- excl. BTW

Leverbaar uit voorraad

Vragen?
Offerte aanvragen
Bel: 0113 - 228 802 of
Stuur een bericht
Bekijk alle producten in de categorie AED Apparaat