Hesjes bedrukken bij Betervoorbereid.nl

Bestel bij Betervoorbereid uw fluorescent vest met eigen opdruk zoals bedrijfslogo's en foto's tot aan slogans en andere teksten, wat uw wens ook is. Betervoorbereid biedt u een ruim assortiment fluorescent hesjes aan waaronder zonder opdruk maar ook met opdrukken zoals BHV, EHBO, hoofd BHV, ploegleider en ontruimer.
U kunt uw eigen vestjes gebruiken maar ook bieden wij een aanzienlijk uitgebreid assortiment veiligheidsvestjes aan in de kleuren geel, oranje, groen en blauw, altijd op voorraad.

Hesjes laten bedrukken bij Betervoorbereid.nl

De opvallende hesjes zorgen ervoor dat u goed zichtbaar bent in veel situaties zoals bij een evacuatie, pech langs de weg en tijdens biuitensport activiteiten. Wij raden aan dat zodra uw bedrijf te maken heeft met BHV dat er BHV hesjes aanwezig zijn, de BHV'ers worden ingezet tijdens het evacueren bij calamiteiten zoals brand. De BHV'ers zorgen ervoor dat iedereen het (bedrijfs)gebouw verlaat en iedereen de juiste route volgt naar de verzamelplaats, het is dus van belang dat de BHV'ers duidelijk zichtbaar zijn. Ook de hulpverleners op festivals, sportdagen en vele andere drukbezochte evenementen zijn vaak voorzien van hesjes met de opdruk "EHBO". Dit uit voorzorg dat de hulpverleners snel herkenbaar zijn. De hesjes met horizontale en verticale reflecterende strepen zijn voorzien van zogenoemde RWS striping, dit houdt in dat deze voldoen aan de NEN-EN 471 Klasse 2 norm. Deze hesjes zijn het beste zichtbaar en deze raden wij ook aan bij al onze klanten.

Veiligheidsvest met opdruk

Het dragen van een veiligheidsvest heeft zo zijn voordelen, voor u zelf en voor anderen. De felle, fluorerescerende kleuren met reflectiestrepen zijn onmisbaar geworden, met name voor onderweg, sportactiviteiten en tijdens evacuaties bij calamiteiten. Hier onder een lijstje met alle mogelijkheden m.b.t. het dragen van een veiligheidshesje!

 

Alle hesjes in ons assortiment zijn geschikt voor uw eigen bedrukkingen. Geïnteresseerd in ons aanbod? Stuur ons een mailtje met alle gegevens en wensen naar info@betervoorbereid.nl, aan de hand van uw informatie maken wij een offerte en een ontwerp met de mogelijkheden.

Terug naar overzicht