Reflecterend Hesje

Productafbeelding Reflecterend Hesje large
  • Productafbeelding Reflecterend Hesje small 1

Productinformatie

Geel reflecterend hesje voor sportactiviteiten in mistig, slecht of donker weer. Door dit hesje bent u vele malen beter zichtbaar en dat is belangrijk voor uw veiligheid. Het hesje bevat reflecterende strepen en een felle gele kleur. Bevat klittenbandsluiting voor beter comfort.

Specificaties

KleurGeel
MaatS
MerkWoWow
VerkoopeenheidPer stuk
MateriaalPolyester 100%

Reflecterend Hesje Kopen

Dit reflecterend hesje is ideaal voor sportactiviteiten die in de avonduren vallen. Door de reflecterende vlakken en strepen bent u beter zichtbaar in het donker. U kunt dit hesje daarom ook prima gebruiken bij het maken van teams tijdens sportevenementen of trainingen. Dan is het meteen duidelijk voor de deelnemers wie bij wie hoort. Ieder reflecterend hesje is gemaakt van ademend polyester. Bestel uw reflecterende hesjes in de webshop van Betervoorbereid.nl.

Koop een reflecterend hesje voor extra veiligheid tijdens het hardlopen

Nederlanders zijn dol op hardlopen. Het is een van de meest populaire sporten van het land en een van de redenen achter deze populariteit is dat mensen het vrijwel altijd en overal kunnen doen. Met name in de donkere maanden brengt dit wel risico’s met zich mee. Tenminste, als u zich niet goed heeft voorbereid. Door een reflecterend hesje te kopen bent u goed zichtbaar voor andere deelnemers aan het verkeer en kunt veilig en op uw gemak kilometer na kilometer verslinden!

Contact voor meer informatie

Als meer wilt weten over de hesjes, of de andere producten die Betervoorbereid.nl aanbiedt op het gebied van sport & beweging, neem dan vooral contact op met de klantenservice. Voor een antwoord op uw vragen belt u naar telefoonnummer +31(0)113 – 82 08 19.

Lees meer
Vragen? Bel ons: +31(0)113 – 820 819

Reflecterend Hesje

Artikelnr. 920
13,-10,83 Prijs exclusief 21% BTW is € 8,95

Leverbaar uit voorraad

Vragen?
Offerte aanvragen
Bel: 0113 - 228 802 of
Stuur een bericht
Bekijk alle producten in de categorie Sport & Beweging