BHV Verzamelplaats Borden Den Helder

Verzamelplaats Bord kopen

Betervoorbereid.nl beschikt over een compleet assortiment verzamelplaats borden, zoals een verzamelplaats kubus of een verzamelplaats bord met dubbel omgeslagen rand (DOR). Verzamelplaats borden zijn op verschillende manieren te bevestigen, bijvoorbeeld aan een flespaal, hekwerk of muur. Verzamelplaats borden zijn los te bestellen, maar ook als complete set leverbaar. Een BHV verzamelplaats set bestaat uit een bord verzamelplaats, bevestigingsmateriaal, flespaal en grondankers.

BHV Verzamelplaats borden

Een verzamelplaats is een verzamelpunt waar personen bij een calamiteit of evacuatie kunnen verzamelen, deze is vaak al in het nood & ontruimingsplan vastgelegd. Een verzamelplaats moet op een veilige afstand van het gebouw liggen en over voldoende ruimte beschikken voor het aantal aanwezige personen. Wanneer 1 verzamelplaats niet voldoende is kunnen er meerdere verzamelpunten worden aangewezen, dit kan door het plaatsen van een BHV bord verzamelplaats set.

Bord Verzamelplaats met paal kopen

Het Marinemuseum in Den Helder heeft Betervoorbereid.nl de opdracht gegeven om 3 BHV verzamelplaats sets met kubus verzamelplaats borden te bevestigen. Het plaatsen van een verzamelplaats set wordt op een professionele manier uitgevoerd. De flespaal wordt geplaatst in een uitneembare betonvoet, ontworpen door Betervoorbereid.nl. Bij verhuizing of verplaatsing van de verzamelplaats set kan deze eenvoudig worden uitgenomen. Bord verzamelplaats laten plaatsen? Neem contact op met onze klantenservice: bel 0113-820 819 of mail naar info@betervoorbereid.nl

Terug naar overzicht