Pleisterdispensers

Pleisterdispensers

Dankzij een pleisterdispenser kunt u voortaan hygiënisch, makkelijk én snel een pleister pakken. U hoeft dus niet eerst een EHBO-koffer te pakken of moeilijk te doen met het openmaken van de verpakking. Voor het kopen van uw pleisterdispensers gaat u natuurlijk naar Betervoorbereid.nl. Niet voor niets zijn wij namelijk de grootste EHBO en veiligheidswinkel van Nederland.

Gemak van een pleisterdispenser

Voor veel mensen is de pleisterdispenser een ware uitkomst. Als u de pleister uit de dispenser haalt blijft het stickervel automatisch achter. Hierdoor kunt u de pleister meteen met één hand op de bloedende wond plakken. Zo kunt u heel makkelijk, snel en hygiënisch een wond behandelen. Ideaal toch?

Merken pleisterdispensers

Bij Betervoorbereid.nl kunt u alle bekende merken pleisterdispensers kopen. Zo vindt u in ons aanbod pleisterdispensers van merken zoals Salvequick Pleisterautomaat, Plum QuickFix, Akla en Heka. Voor alle pleisterautomaten zijn navullingen met verschillende pleisters verkrijgbaar. Met een pleisterautomaat heeft u op elke werkplek met verhoogd risico op snijwonden snel en gemakkelijk een pleister bij de hand.

Pleisterdispensers kopen bij Betervoorbereid.nl

Vindt u het ook belangrijk om snel en hygiënisch een pleister te kunnen plakken? Kies er dan voor om één van de pleisterdispensers van Betervoorbereid.nl te kopen. Een bestelling plaatsen is heel simpel. U kunt de bestelling de volgende dag al bij u thuis verwachten. Wilt u nog wat meer weten over onze pleisterdispensers? Heeft u nog andere vragen? Neem dan even contact met ons op en bel naar +31(0)113 – 82 08 19

Lees meer

Vragen? Bel ons: +31(0)113 – 820 819
Sorteer op: