Pleisterdispenser Salvequick

HANDIG
Productafbeelding Pleisterdispenser Salvequick large
 • Productafbeelding Pleisterdispenser Salvequick small 1
 • Productafbeelding Pleisterdispenser Salvequick small 2

Productinformatie

Salvequick pleisterdispenser met vulling textielpleisters en PE pleisters. De pleister uit de Salvequick pleisterautomaat kan met 1 hand aangebracht worden.

Specificaties

KleurGroen / Transparant
Gewicht300 gram
Afmetingen23 x 12 x 5,5 cm
MerkSalvequick Pleisterautomaat
VerkoopeenheidPer stuk
MateriaalKunststof

Salvequick Pleisterdispenser Kopen

Pleisterdispenser Salvequick is een topkwaliteit pleisterautomaat, gemaakt van groen kunstsof met transparant deksel, en fraai design. Door het deksel te openen kan de pleister meteen worden uitgenomen. De pleisters liggen gepotdekseld over elkaar, dit minimaliseert de kans dat u er per ongeluk 2 pleisters uitneemt. Bij het uittrekken van de pleister blijft 1 stickervel achter in de verpakking, en kan de pleister meteen worden geplakt. Vervolgens verwijdert u het 2e stickervel en klaar.... de pleister zit nu goed op zijn plaats. Een zeer hygiënische oplossing, alle handelingen kunnen namelijk met 1 hand worden uitgevoerd waardoor de pleisterdispenser vrij blijft van bloedsporen.

Navulling in Salvequick Pleisterdispenser plaatsen

Als de pleistercassette leeg is kunt u éénvoudig een Salvequik navulling plaatsen. De lege verpakking verwijdert u met de bijgeleverde rode sleutel, u duwt hiermee de verpakking naar achteren waarna deze uit de dispenser kan worden genomen. Vervolgens duwt u de nieuwe verpakking in de Salvequik pleisterautomaat. Een speciale constructie zorgt ervoor dat de verpakking daarna alleen nog maar met de rode sleutel is te verwijderen. De kans dat pleisters ongewenst verdwijnen behoort hiermee tot het verleden.

Navulling Salvequick Pleisters bestellen

Voor de Salvequick pleisterdispenser zijn verschillende pleister navullingen verkrijgbaar:

 • Salvequick Waterproof pleisters REF 6036, navulling met 45 stuks PE pleisters. Waterproof pleisters zijn bijzonder geschikt voor vochtige en natte (werk) omgevingen zoals spoelkeukens enz.;
 • Salvequick Fingertip vingerpleisters REF 6454, navulling met 15 stuks textielpleisters die door de zandlopervorm speciaal ontworpen zijn voor verwondingen aan de vingertop;
 • Salvequick Textiel pleisters REF 6444, navulling met 40 stuks elastische textielpleisters;
 • Salvequick Non-Woven pleisters REF 6943, navulling met 43 stuks pleisters. Non-woven pleisters bevatten een speciale kleeflaag, bedoeld voor mensen met een gevoelige huid;
 • Salvequick Haccp pleisters REF 6735CAP, navulling met 35 stuks Haccp pleisters in 2 afmetingen. Haccp pleisters zijn blauw van kleur, en detecteerbaar. Dit soort pleisters zijn verplicht in bijv. de voedingsmiddelen industrie. Ook in de snackbar en keuken van het restaurant een absolute must;
 • Salvequick Haccp Vingerpleister REF 6754CAP, navulling met 30 stuks blauwe Haccp pleisters. Deze navulling bevat 2 soorten pleisters: de normale pleister en de vingertop pleister.

Plaats Salvequick Pleisterautomaat:

Wij adviseren de Salvequick Pleisterautomaat bij de EHBO Koffer te bevestigen. Zo voorkomt u dat voor elke kleine verwonding de (verzegelde) EHBO Koffer geopend moet worden, de inhoud incompleet raakt en weer bijgevuld moet worden. Het openen van de EHBO Koffer met een bebloede hand is ook omslachtig: eerst moet de EHBO Koffer uit de wandhouder worden genomen, de draai sluitingen moeten worden opengedraaid, binnendeksels moeten open geklapt worden om vervolgens de pleisters (vaak nog in de verpakking) uit te nemen. De Salvequick Pleisterautomaat neemt deze problemen weg, slechts 1 hand is voldoende om een pleister uit te nemen en op de wond te plakken.

Zijn er in het werkveld meerdere risico plaatsen op huidverwondingen adviseren we op die plaatsen een extra Salvequick Pleisterautomaat. Bijvoorbeeld op plaatsen waar met messen wordt gewerkt, plaatsen met snij- en slijpapparaten enz. Om ervoor te zorgen dat op een ongewenst moment de pleisterautomaat leeg raakt adviseren we u bij aanschaf meteen een aantal Slavequick navullingen te bestellen.

 

De aanschaf van een Pleisterdispenser Salvequick wordt snel terugverdiend.

Lees meer

Pak en Plak met 1 hand een pleister uit de Salvequick pleisterautomaat

Een pleister is geschikt voor kleine huidwonden. Het aanbrengen van een pleister is niet moeilijk:

 • Spoel de wond onder de kraan af met water
 • Ontsmet de wond met desinfectiemiddel
 • Trek pleister uit dispenser, 1 stickervel blijft achter
 • Verwijder andere stickervel
 • Plaats wondkussen op de wond
 • Plak de pleister vast
Vragen? Bel ons: +31(0)113 – 820 819

Pleisterdispenser Salvequick

Artikelnr. 120
14,95 Prijs inclusief 6% BTW is € 15,85

Leverbaar uit voorraad

 • Deskundige klantenservice
 • Betalen via factuur mogelijk
 • Snelle levering uit eigen voorraad
Vragen?
Offerte aanvragen
Bel: 0113 - 228 802 of
Stuur een bericht
Bekijk alle producten in de categorie Pleisterdispensers