Pleisterdispenser Plum Haccp L

Productafbeelding Pleisterdispenser Plum Haccp L large

Productinformatie

Plum pleisterdispenser met 60 extra lange HACCP vingerpleisters. Blauwe detectable pleisters zijn verplicht in de voedingsmiddelen industrie. Ook geschikt voor elke (horeca) keuken. Een aanrader!

Specificaties

KleurGroen
Afmetingendispenser 23 x 13,5 x 3 cm
Maatpleisters 120 x 20 mm
MerkPlum 5529
VerkoopeenheidPer stuk
MateriaalKunststof

Plum Vingerpleisters HACCP

Plum pleisterdispenser HACCP bevat 2 cassettes met elk 30 extra lange blauwe detectable vinderpleisters. Elke pleister is separaat verpakt, en met één hand op de wond aan te brengen. Zodra de pleister wordt uitgenomen blijft een deel van de verpakking, en stickervel achter in de cassette. Nieuwe pleisters nodig? Een nieuwe pleisterdispenser aanschaffen is niet nodig, van alle typen Plum pleisters zijn speciale navulverpakkingen verkrijgbaar.

Lees meer

HACCP pleisters, ook wel Blue Detectable pleisters genoemd, worden gebruikt in de voedingsmiddelen industrie. Blauw is een onnatuurlijke kleur, op deze wijze wordt voorkomen dat een onzichtbare bruine- of transparante pleister in de food producten terechtkomt. Detecteerbaar betekent ook dat er apparatuur aanwezig is die de pleister waarneemt als deze per ongeluk in het product terechtkomt. Vingerpleisters zijn ideaal omdat ze een langere lengte bezitten en meerdere keren rond de vinger gewonden kunnen worden.

Vragen? Bel ons: +31(0)113 – 820 819

Pleisterdispenser Plum Haccp L

Artikelnr. 716
29,25 Prijs inclusief 6% BTW is € 31,01

Leverbaar uit voorraad

Vragen?
Offerte aanvragen
Bel: 0113 - 228 802 of
Stuur een bericht
Bekijk alle producten in de categorie Pleisterdispensers