Pleisterdispenser Plum Haccp L

Productafbeelding Pleisterdispenser Plum Haccp L large
Artikelnr. 716

Plum pleisterdispenser met 60 extra lange HACCP vingerpleisters. Blauwe detectable pleisters zijn verplicht in de voedingsmiddelen industrie. Ook geschikt voor elke (horeca) keuken. Een aanrader!

Kleur

Groen

Afmetingen

dispenser 23 x 13,5 x 3 cm

Maat

pleisters 120 x 20 mm

Merk

Plum 5529

Verkoopeenheid

Per stuk

Materiaal

Kunststof

Levering

Leverbaar uit voorraad

BTW

Prijs inclusief 6% BTW is € 31,01


29,25

Plum Vingerpleisters HACCP

Plum pleisterdispenser HACCP bevat 2 cassettes met elk 30 extra lange blauwe detectable vinderpleisters. Elke pleister is separaat verpakt, en met één hand op de wond aan te brengen. Zodra de pleister wordt uitgenomen blijft een deel van de verpakking, en stickervel achter in de cassette. Nieuwe pleisters nodig? Een nieuwe pleisterdispenser aanschaffen is niet nodig, van alle typen Plum pleisters zijn speciale navulverpakkingen verkrijgbaar.

HACCP pleisters, ook wel Blue Detectable pleisters genoemd, worden gebruikt in de voedingsmiddelen industrie. Blauw is een onnatuurlijke kleur, op deze wijze wordt voorkomen dat een onzichtbare bruine- of transparante pleister in de food producten terechtkomt. Detecteerbaar betekent ook dat er apparatuur aanwezig is die de pleister waarneemt als deze per ongeluk in het product terechtkomt. Vingerpleisters zijn ideaal omdat ze een langere lengte bezitten en meerdere keren rond de vinger gewonden kunnen worden.

zorg(t) voor veiligheid