Pleisterdispenser Plum

Pleisterdispenser Plum, type Quickfix, is een pleisterautomaat die plaats biedt aan 2 pleister cassettes. Plum A/S is een Deens bedrijf dat is opgericht in 1860. Ooit begonnen in producten voor handhygiëne fabriceert Plum A/S sinds 1995 ook EHBO producten aan die de werkomgeving veiliger maken, zoals de Pleisterdispenser Plum.


Elke dag gebeuren er 100-en kleine ongevallen op het werk. EHBO koffers voldoen prima bij een ongeval, veel van de ongevallen zijn echter zo klein dat een pleister voldoende is om de wond af te dekken.


De Plum Quickfix pleisterdispenser is hygiënisch, de pleister kan snel uit de dispenser worden getrokken en meteen op de wond worden aangebracht. De Plum Quickfix pleisterdispenser voldoet aan de door Plum A/S gehanteerde uitgangspunten:

  1. De pleister moet eenvoudig uitneembaar zijn
  2. De pleister moet eenvoudig en snel te plakken zijn
  3. De pleister moet hygiënisch en schoon zijn

De Plum Quickfix pleisterdispenser kan gevuld worden met verschillende soorten pleisters. Elke pleister is individueel verpakt en kan met 1 hand worden uitgenomen. Een kleine wond kan snel worden afgedekt, u kunt snel weer aan 't werk!


Koop nu de Pleisterdispenser Plum


De volgende pleister vullingen zijn verkrijgbaar: