Verboden te Parkeren Bord

Productafbeelding Verboden te Parkeren Bord large

Productinformatie

Verboden te parkeren bord is een reliëf bord van geperst aluminium. Rood bord met witte tekst parkeren verboden voor het duidelijk aanduiden van een parkeerverbod ter plaatse.

Specificaties

KleurRood / Wit
Gewicht162 gram
Afmetingen30 x 20 cm
MaatRechthoek
VerkoopeenheidPer stuk
MateriaalGeperst Aluminium

Zoekt u een parkeerverbod bord om ongewenste parkeerders van uw terrein te houden? Gaat u een evenement organiseren waarvoor u een parkeerverbod bord wilt kopen? Door uw parkeerverbod bord te bestellen bij Betervoorbereid.nl weet u altijd zeker dat u de hoogste kwaliteit ontvangt. Het parkeerverbod bord dat u bij ons kunt kopen is van hoogwaardig geperst aluminium. Door deze vorm van behandelen ontstaat een reliëf bord waardoor de letters beter opvallen. Het bord heeft een rode achtergrond met witte tekst. Voor iedereen die dit bord ziet is de boodschap duidelijk en niemand kan claimen het bord niet gezien te hebben. U kunt uw parkeerverbod bord heel makkelijk bestellen via onze webshop.

Behoud het overzicht door een parkeerverbod bord te kopen

Het bord parkeren verboden is een verbodsbord dat toegepast wordt op plaatsen waar geparkeerde voertuigen overlast veroorzaken. Verboden te parkeren borden worden bijvoorbeeld regelmatig gebruikt in de volgende situaties:

  • Door parkeren kunnen toegangen (gedeeltelijk) geblokkeerd worden;
  • Er ontstaat een onoverzichtelijke situatie door geparkeerde voertuigen;
  • Parkeren belemmert een vlotte doorstroming van verkeer.

In al deze genoemde situaties kunnen er onveilige en onwenselijke omstandigheden ontstaan. Kiest u ervoor om het overzicht te behouden door een parkeerverbod bord te kopen bij Betervoorbereid.nl? Dankzij onze ruime voorraad zorgen wij ervoor dat u de volgende werkdag al een vrije toegangsweg heeft. 

Een pictogram zegt meer dan 1000 woorden, bestel ze vandaag nog online!

U kunt bij Betervoorbereid.nl naast het parkeerverbod bord ook diverse andere borden met pictogrammen en symbolen bestellen. Deze borden helpen u om ongewenste situaties te voorkomen en de veiligheid te verbeteren. Kijkt u vooral rond in onze webshop voor de andere aluminium borden en veiligheidspictogrammen die u kunt bestellen. Bent u op zoek naar iets specifieks? Neem dan contact op door te bellen met +31(0)113 – 82 08 19. Wij vertellen u graag meer over de uiteenlopende mogelijkheden die wij u kunnen aanbieden. 

Lees meer
Vragen? Bel ons: +31(0)113 – 820 819

Verboden te Parkeren Bord

Artikelnr. 579
11,80 Prijs exclusief 21% BTW is € 9,75

Leverbaar uit voorraad

Vragen?
Offerte aanvragen
Bel: 0113 - 228 802 of
Stuur een bericht
Bekijk alle producten in de categorie Aluminium Borden