Rookverbod

Productafbeelding Rookverbod large

Productinformatie

Verboden te roken bord is een reliëfbord van geperst aluminium met witte achtergrond en rode rand met zwart pictogram. Geschikt op plaatsen waar een rookverbod van kracht is.

Specificaties

KleurWit / Rood / Zwart
Gewicht121 gram
AfmetingenØ 24 cm
MaatRond
VerkoopeenheidPer stuk
MateriaalGeperst Aluminium

Bord Verboden te Roken Ø 24 cm

Het verboden te roken bord is van hoogwaardig geperst aluminium. Door deze vorm van behandelen ontstaat een reliëf bord waardoor het pictogram beter opvalt. Het bord heeft een witte achtergrond met rode rand en zwart pictogram. Het bord is geschikt voor binnen- en buitengebruik en dankzij het materiaal is een lange gebruiksduur gegarandeerd. U kunt dit bord bestellen via de webshop van Betervoorbereid.nl. Bij vragen of voor hulp bij het plaatsen van uw bestelling kunt u uiteraard even contact opnemen.

Lees meer

Waar kunt u het verboden te roken bord plaatsen?

Het bord verboden te roken wordt toegepast op plaatsen waar een rookverbod van kracht is. Het rookverbod bord kan op wettelijke gronden, maar ook op eigen wens worden aangebracht. Zo is het voor bezoekers, gasten en/of medewerkers direct duidelijk waar er wel en niet gerookt mag worden. Enkele voorbeelden:

  • openbare gebouwen;
  • plaatsen met een verhoogd risico op het ontstaan van brand;
  • algemene bedrijfsregels.

Ook als u een rookvrije omgeving van uw kantoorpand wilt, kunt u dit gebied afzetten met meerdere borden.

Bestellen en contact bij vragen

Wilt u een verboden te roken bord bestellen? Dat doet u eenvoudig via de webshop van Betervoorbereid.nl. Plaatst u uw bestelling voor 16.00, dan heeft u uw verboden te roken bord(en) de volgende dag al in huis. Bent u op zoek naar andere borden? Kijk dan in ons assortiment of neem even contact op met de klantenservice door te bellen met telefoonnummer +31(0)113 – 82 08 19

Vragen? Bel ons: +31(0)113 – 820 819

Rookverbod

Artikelnr. 52
11,80 Prijs exclusief 21% BTW is € 9,75

Leverbaar uit voorraad

Vragen?
Offerte aanvragen
Bel: 0113 - 228 802 of
Stuur een bericht
Bekijk alle producten in de categorie Aluminium Borden