Bord Verboden Toegang voor Onbevoegden 40 x 20 cm

Productafbeelding Bord Verboden Toegang voor Onbevoegden 40 x 20 cm large
Artikelnr. 580

Verboden toegang voor onbevoegden art. 461 Wetb. v. Strafr. bord, aluminium reliëfbord met blauwe achtergrond en witte letters. Zo maakt u kenbaar dat onbevoegden geen toegang hebben.

Kleur

Blauw / Wit

Gewicht

217 gram

Afmetingen

40 x 20 cm

Maat

Rechthoek

Verkoopeenheid

Per stuk

Materiaal

Geperst Aluminium

Levering

Leverbaar uit voorraad

BTW

Prijs inclusief 21% BTW is € 15,43


12,75

Bord Verboden Toegang voor Onbevoegden

Het bord verboden toegang voor onbevoegden artikel 461 Wetboek van Strafrecht is van hoogwaardig geperst aluminium. Door deze vorm van behandelen ontstaat een reliëf bord waardoor de letters beter opvallen. Het bord heeft een blauwe achtergrond, witte kaderrand en witte tekst.

Verboden Toegang Art 461

De letterlijke wettekst uit het Wetboek voor Strafrecht Artiekl 461 luidt:Hij die, zonder daartoe gerechtigd te zijn, zich op eens anders grond waarvan de toegang op een voor hem blijkbare wijze door de rechthebbende is verboden, bevindt of daar vee laat lopen, wordt gestraft met geldboete van de eerste categorie.

Waar plaats ik het Bord Verboden Toegang

Het bord verboden toegang voor onbevoegden mag door iedere bezitter of beheerder van een privé terrein gebruikt worden. Het betreden door onbevoegden is géén misdrijf maar een overtreding. Het verbod tot toegang voor onbevoegden kan ook toegepast worden op wateren en bouwwerken zoals bruggen. Voorbeelden van toepassingen: tuinen, privé terreinen, schoolpleinen, bedrijfsterreinen enz. Bij een overtreding kunt u de politie waarschuwen, u moet dan wel kunnen aantonen dat iemand ook daadwerkelijk de overtreding heeft begaan. Meer maakt u anderen duidelijk dat toegang zonder toestemming niet toegestaan is.

Assortiment Bord Verboden Toegang

Het bord verboden toegang verkopen wij in diverse tekstuitvoeringen en maten. Ook kunnen we deze borden in de uitvoering met dubbelomgeslagen rand leveren, bijvoorbeeld voor bevestiging aan een flespaal. Neem contact op met onze klantenservice via 0113-820819 of vraag een offerte aan via het tabblad hiernaast.

Bord Verboden toegang voor onbevoegden art. 461 Wetb. v. Strafr. geeft aan dat de toegang tot het gebied na het bord verboden, en dus strafbaar is. Dit geldt niet voor personen die het gebied met toestemming van de rechthebbende betreden. 

zorg(t) voor veiligheid