Peltor Oorkap Helm

Productafbeelding Peltor Oorkap Helm large

Productinformatie

De Peltor oorkap X1P3 kan bevestigd worden aan Peltor veiligheidshelmen. De oorkap voorkomt gehoorbeschadiging door schadelijke geluiden te reduceren. Oorbescherming met hoog draagcomfort

Specificaties

KleurZwart / Grijs / Groen
Gewicht184 gram
AfmetingenDemping SNR 26
MerkPeltor X1P3
VerkoopeenheidPer stuk
MateriaalKunststof

3M Peltor X1P3 Gehoorbescherming

De 3M Peltor X1P3 gehoorbescherming bevat een speciale bevestigingsclip waarmee de oorkappen aan veiligheidshelmen van o.a. Petzl en Peltor kunnen worden bevestigd. Voordeel van de Peltor oorkap helm is dat u de oorbescherming over de oren plaatst waar dit nodig is, en 180 graden naar boven kunt draaien op plaatsen waar gehoorbescherming niet nodig is. Deze handeling kan uitgevoerd worden zonder de veiligheidshelm af te zetten. Als de 3M Peltor naar boven is gedraaid, rust deze op de veiligheidshelm.

Eigenschappen van Peltor oorbescherming

De oorkappen van de Peltor X1P3 dragen comfortabel omdat ze ruim over uw oren vallen. Het PU-schuim in de oorkappen voelt zacht aan, de drager ervaart hierdoor geen knellend gevoel. De bevstigingsarmen van de Peltor  oorkap helm zijn gemaakt van RVS, de oorkappen zelf van ABS en TPU. Deze kunststoffen zijn slagvast en extreem duurzaam. De 3M Peltor X1P3 is een fantastische oorbeschermer waarmee gehoorbeschadiging voorkomen wordt. Deze oorkappen zijn zeer geschikt voor de sector (lichte) industrie, werkzaamheden met gereedschappen zoals bijvoorbeeld de hovenier, maar komen ook prima van pas bij klussen thuis. Tip! bij Betervoorbereid.nl hebben we ook een ruim assortiment veiligheidsbrillen, want ook de ogen moeten goed beschermd worden.

Demping van de Peltor oorkap helm

  • SNR 26dB
  • H 30 dB
  • M 23 dB
  • L 15 dB
Lees meer
Vragen? Bel ons: +31(0)113 – 820 819

Peltor Oorkap Helm

Artikelnr. 1171
17,50 Prijs inclusief 21% BTW is € 21,18

Leverbaar uit voorraad

Vragen?
Offerte aanvragen
Bel: 0113 - 228 802 of
Stuur een bericht
Bekijk alle producten in de categorie Gehoorbescherming