Alcoholtester Display

Productafbeelding Alcoholtester Display large

Productinformatie

Alcoholtester met grafisch display, eenvoudige bediening en snelle meting. Uitgevoerd als sleutelhanger met LED zaklamp. Meetniveau's veilig, voorzichtig en gevaar.

Specificaties

KleurWit
Gewicht50 gr. (excl. batterij)
AfmetingenH 100 x B 45 x D 17 mm
MerkHQ-AT20
VerkoopeenheidPer stuk
MateriaalKunststof

Alcoholtester die d.m.v. een smiley aangeeft hoeveel alcohol er wordt gemeten. De stand van de mondhoeken geeft aan welk niveau van toepassing is:

  • mondhoeken omhoog > veilig
  • Mondhoeken recht > voorzichtig
  • Mondhoeken omlaag > gevaar

De alcoholtester kan met 1 knop bediend worden. Nadat de knop is ingedrukt blaast u ademlucht in de tester welke vervolgens wordt geanalyseerd. Na enige seconden is het meetresultaat zichtbaar. De alcoholtester schakelt na korte tijd vanzelf weer uit. Aan de zijkant bevindt zich de aan / uit knop voor de rode Led zaklamp. Voeding 2 AAA batterijen (excl.). De alcoholtester heeft een indicatie voor lage batterijspanning.

Lees meer

Een alcoholtester analyseert de ademlucht en geeft aan hoeveel alcohol er is genuttigd. Ongeacht de uitslag adviseren wij geen alcoholische dranken te gebruiken als u gaat deelnemen aan het verkeer. Voor mensen die met een paar biertjes op toch nog achter het stuur stappen geeft de alcoholtester aan of dit nog verantwoord is.


In 25% van alle verkeersongevallen is er sprake van alcoholgebruik, een hoog percentage dat niet wordt teruggedrongen door minder te drinken, maar door niet te drinken als u achter het stuur stapt.

Vragen? Bel ons: +31(0)113 – 820 819

Alcoholtester Display

Artikelnr. 647
11,50 Prijs exclusief 21% BTW is € 9,50

Leverbaar uit voorraad

Vragen?
Offerte aanvragen
Bel: 0113 - 228 802 of
Stuur een bericht
Bekijk alle producten in de categorie Alcoholtesters