PERSOONLIJKE VEILIGHEID

Persoonlijke veiligheid beschermt (delen van) het lichaam tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Persoonlijke BeschermingsMiddelen, ook wel PBM genoemd, zijn producten om mensen te beschermen tegen risico's die de veiligheid en gezondheid in gevaar brengen. Deze vorm van persoonsbeveiliging mag alleen worden toegepast als er géén andere oplossingen zijn om het lichaam tegen deze negatieve invloeden te beschermen. Als persoonlijke veiligheid producten 'op de mens' gedragen moeten worden was het gevaar niet op een andere wijze wegneembaar. Voorbeeld: als een aggregaat zoveel lawaai maakt dat er een risico is op gehoorbeschadiging dient er eerst gekeken te worden naar een type dat zodanig is geïsoleerd dat er géén kans ontstaat op beschadiging van het gehoor. Pas als dit gevaar niet is weg te nemen mogen we de persoon beschermen met gehoorbescherming zoals oordopjes en oorkappen.

PBM kopen

Bij Betervoorbereid.nl bent u aan het juiste adres als u PBM gaat kopen. Het assortiment persoonlijke beschermingsmiddelen bestaat uit veiligheidshesjes, verkeersregelaarskleding, veiligheidshelmen, veiligheidsbrillen, mondkapjes, werkhandschoenen, disposable kleding, gehoorbescherming, lifehammers, alcoholtesters en reddingsmiddelen. Een groot assortiment producten, bekende merken en staffelkortingenbij afnames van grotere hoeveelheden. Alle veiligheidsproducten worden uit voorraad geleverd en kunnen dus al de volgende dag bezorgd worden als u de bestelling online plaatst voor 16:00 uur. Betervoorbereid heeft alles in huis om uw hoofd, oren, ogen, luchtweg, handen en voeten te beschermen. Safety is not a job, it's a way of life....

Persoonlijke Beschermingsmiddelen

Om veilig te kunnen werken zijn persoonlijke beschermingsmiddelen onmisbaar. Ze beschermen de meest vitale lichaamsdelen en voorkomen ernstig- of blijvend letsel. Door het gebruik van de juiste PBM wordt schade aan het lichaam voorkomen gedurende uw werkzame leven. Dat is ook het doel van de ARBO wet die als uitgangspunt heeft dat werkgevers een zorgplicht hebben zodat werknemers veilig kunnen werken. Daarom is het belangrijk dat u deze veiligheidsmiddelen ook daadwerkelijk gebruikt. Bescherming 'op de persoon' heeft ook een grote faalkans, zo loopt u nog steeds gehoorbeschadiging op als u de oordopjes die de werkgever u heeft verstrekt niet gebruikt. Om die reden dienen we eerst maatregelen te nemen bij de bron, pas als dat géén oplossing is gebruiken we PBM. Gehoorbescherming is ook belangrijk als u thuis aan het klussen bent met machines die lawaai maken of een muziekfestival bezoekt.

Toon meer