Uvex Oordoppen

Productafbeelding Uvex Oordoppen large
  • Productafbeelding Uvex Oordoppen small 1

Productinformatie

Uvex oordoppen reduceren schadelijke geluiden met 37 dB. De oordopjes type X-Fit corded zijn verbonden met een koord, handig als u de oordopjes even uit moet doen. De oorpluggen worden aangebracht in de gehoorgang en moeten gedragen worden in geluidszones met schadelijke geluiden voor uw oren. Door de sterke reductie wordt gehoorbeschadiging voorkomen

Specificaties

KleurLime
Gewicht3 gram
MerkUvex
VerkoopeenheidPer paar
MateriaalFoam
TypeX-Fit Corded
SNR37 dB
WegwerpJa
NormEN 352-2

Earplug Uvex kopen voor beste bescherming van oren

Door de earplug van Uvex te kopen kiest u voor de beste bescherming van uw oren. De Uvex Safety Group is wereldwijd toonaangevend met innovatieve producten zoals gehoorbescherming, veiligheidsbrillen, hoofdbescherming en andere PBM’s. De Uvex earplugs voldoen aan de CE normen en wetgeving zoals die in o.a. Europa geldt. Verlies van gehoor is onomkeerbaar en komt meestal pas na jaren aan het licht. Gehoorverlies kan eenvoudig worden voorkomen door het dragen van oorpluggen. Schadelijke geluiden worden door de Uvex earplug gefilterd tot een acceptabel niveau. Bescherm uw kostbare gehoor elke dag opnieuw, alleen dan heeft u een leven lang plezier van uw oren. 

Zoveel redenen om oorbeschermers te kopen

Gehoorbeschadiging geneest niet meer en leidt tot doofheid. Door het kopen van oorbeschermers neemt u maatregelen om harde en schadelijke geluiden te filteren. Geluidsoverlast komt voor op het werk, bijvoorbeeld door lawaai bij een productielijn. Nu is het op de werkvloer meestal goed geregeld omdat werkgevers, al dan niet onder druk van de overheid, maatregelen nemen om gehoorschade door geluidsoverlast te voorkomen. Maar ook de liefhebber van de houthaard thuis loopt risico’s als er met de motorkettingzaag wordt gewerkt. Gehoorbescherming voorkomt dat u niet goed meer een gesprek kunt volgen of continue last heeft van een piepend geluid in uw oor.

Oordopjes tegen snurken kopen

Betervoorbereid.nl heeft ook een groot assortiment oordopjes van het merk Get Plugged. Hier kunt u bijvoorbeeld de Get Plugged Sleep oordopjes tegen snurken kopen. Wist u dat snurken één van de grootste veroorzakers is van stress in een relatie? 1 op de 4 mensen snurkt, het geluid kan oplopen tot 70 dB. De oordoppen tegen snurken reduceren het geluid met 35 dB, zo bent u verzekerd van een goede nachtrust. Op zoek naar een specifieke oordop? Onze adviseurs helpen u graag verder, bel ons op nummer +31 (0)113 82 08 19 voor een advies op maat.

Lees meer
Vragen? Bel ons: +31(0)113 – 820 819

Uvex Oordoppen

Artikelnr. 1178
0,48
0,40 excl. BTW

Leverbaar uit voorraad

Vragen?
Offerte aanvragen
Bel: 0113 - 228 802 of
Stuur een bericht
Bekijk alle producten in de categorie Gehoorbeschermers