Oorpluggen

Productafbeelding Oorpluggen large
  • Productafbeelding Oorpluggen small 1
  • Productafbeelding Oorpluggen small 2
  • Productafbeelding Oorpluggen small 3
  • Productafbeelding Oorpluggen small 4
  • Productafbeelding Oorpluggen small 5
  • Productafbeelding Oorpluggen small 6
  • Productafbeelding Oorpluggen small 7

Productinformatie

Oorpluggen 3M E-A-Rsoft Yellow Neons 25 paar. Oorpluggen van foam materiaal om aan te brengen in de gehoorgang om schadelijke geluiden met 36 dB te reduceren. Gehoorbescherming wordt gebruikt om het geluidsniveau te verlagen en beschermt het gehoor. De oordopjes zijn hygiënisch omdat ze na gebruik weggegooid worden. Per overdoos van 250 paar zijn de oordoppen nog voordeliger en heeft u altijd voldoende oorpluggen op voorraad om uw oren goed te beschermen.

Specificaties

KleurNeon Geel
Gewicht31 gram
Merk3M E-A-Rsoft
VerkoopeenheidPer 25 paar
MateriaalPolyurethaan
SerieYellow Neons
SNR36 dB
Demping H34 dB
Demping M34 dB
Demping L31 dB
NormCE

Gehoorbescherming 3M E-A-Rsoft bestellen

Staat u op het punt om gehoorbescherming 3M EARsoft Yellow Neons te bestellen? De oordopjes van 3M zijn de absolute toppers als het gaat om disposable oorbescherming. Deze oordoppen dempen het volume met maar liefst 36 dB, ondanks de eenvoud is dit een professionele oorplug. Door het soepele materiaal ontstaat een perfecte pasvorm die aangenaam te dragen is. De Arbowet schrijft gehoorbescherming voor bij een volume van 80 dB of hoger. De werkgever is in die situaties verplicht om gehoorbescherming aan te bieden.

3M E-A-Rsoft oordopjes reduceren geluid

3M EARsoft Yellow Neons oordopjes reduceren hard geluid dat schadelijk is voor uw oor. Het volume van geluid wordt uitgedrukt in decibel, afgekort dB. Hoe harder het geluid hoe meer decibel. Het aantal decibels kan zo hoog oplopen dat er vrijwel meten doofheid optreedt, dit is bijvoorbeeld het geval bij een opstartend vliegtuig. Het grootste probleem zijn geluiden die we niet als 'hard‘ ervaren, maar die op lange termijn wel gehoorschade veroorzaken. Een mooi voorbeeld hiervan is de haarföhn, die produceert tussen de 80 en 85 decibel. Voor wie elke dag het haar föhnt, en dat een leven lang doet, heeft dit gehoorschade tot gevolg. Discotheken worden minder lang bezocht, maar het verblijf duurt langer dan een föhnbeurt en de geluidsproductie is ca. 110 decibel. Gevolg is schade aan het gehoor en kans op een permanente pieptoon in het oor. Die pieptoon is overigens ook z’n 90 dB. Het kopen van 3M EARsoft Yellow Neons oordopjes is geen luxe maar pure noodzaak om goed te blijven horen.

Bestel voor snelle levering oordoppen bij Betervoorbereid.nl

Het assortiment oordoppen is uit voorraad leverbaar. Bestel vandaag nog voor 16.00 uur de oordop van uw keuze bij Betervoorbereid.nl dan wordt deze al de volgende werkdag bezorgd. Ook voor andere PBM’s bent u bij ons aan het juiste adres. Werkhandschoenen zijn erg handig om uw handen te beschermen, maar kijk ook eens bij de veiligheidsbrillen. Ogen zijn heel erg kostbaar en onmisbaar, ze verdienen daarom tenminste evenveel bescherming als uw oren. Zoekt u een specifiek product? We zoeken het graag voor u op, laat het ons weten via nummer +31 (0)113 82 08 19.

Lees meer
Vragen? Bel ons: +31(0)113 – 820 819

Oorpluggen

Artikelnr. 1175
9,087,56
6,25 excl. BTW

Leverbaar uit voorraad

Vragen?
Offerte aanvragen
Bel: 0113 - 228 802 of
Stuur een bericht
Bekijk alle producten in de categorie Gehoorbeschermers