Afzetlint Rood - Wit in Dispenser Wit

Productafbeelding Afzetlint Rood - Wit in Dispenser Wit large
  • Productafbeelding Afzetlint Rood - Wit in Dispenser Wit small 1
  • Productafbeelding Afzetlint Rood - Wit in Dispenser Wit small 2
Artikelnr. 992

Afzetlint rood - wit van scheurbestendig polyethyleen. De rol afzetlint van 500 meter wordt geleverd met dispenser incl snijmes. Handig om snel een parcours uit te zetten of gevarengebied te markeren

Kleur

Rood / Wit

Gewicht

1,2 kg

Afmetingen

H 24 x B 19 x D 10 cm

Verkoopeenheid

Per stuk

Materiaal

Kunststof / Polyethyleen

Levering

Leverbaar uit voorraad

BTW

Prijs inclusief 21% BTW is € 30,25

27,4525,-

Dispenser met waarschuwingslint

De dispenser voor afzetlint is gemaakt van wit, doorzichtig kunststof. De zijkant heeft 2 sluitingen en een scharnier, dit deel van de dispenser kan geopend worden om een rol afzetband toe te voegen. De dispenser bevat een smalle opening om het afzetlint door te voeren. Eenvoudig te dragen aan het handvat op de bovenzijde. Als de juiste lengte is afgerold kunt u het afzetlint afsnijden met het afsnijmes wat aan de dispenser is gemonteerd.

Deze dispenser hebben we al voorzien van een 500 meter rol afzetband rood-wit. Het afzetlint rood-wit heeft een breedte van 8 cm. Zowel de rode als witte vlakken zijn elk ca. 20 cm lang. De kleuren zijn verticaal van elkaar gescheiden. Het afzetlint is gemaakt van polyethyleen en extreem scheurbestendig.

Razendsnel een gebied afbakenen

Trek een stuk afzetlint uit de dispenser en bevestig dit aan een vast punt. Pak het handvast aan de bovenzijde van de dispenser beet en loop naar het volgende punt. Haal vervolgens het afzetlint door het snijmes en bevestig het afzetlint. De dispenser met afzetlint is erg handig als u vaak met afzetlint werkt, of bijv. voor een outdoor evenement een groot gebied moet afzetten.

zorg(t) voor veiligheid