Actfast Heimlich Trainer

Productafbeelding Actfast Heimlich Trainer large
  • Productafbeelding Actfast Heimlich Trainer small 1
  • Productafbeelding Actfast Heimlich Trainer small 2
  • Productafbeelding Actfast Heimlich Trainer small 3
  • Productafbeelding Actfast Heimlich Trainer small 4
Artikelnr. 1019

Act-fast Heimlich Trainer voor het veilig oefenen van de Heimlich manoeuvre. Inclusief luchtpijp en schuimproppen. Door het juist uitvoeren schiet de schuimprop weg en is de luchtweg vrij.

Kleur

Rood

Merk

Actfast Heimlich Trainer

Verkoopeenheid

Per stuk

Levering

Leverbaar uit voorraad

BTW

Prijs inclusief 21% BTW is € 199,65


165,-

Act-Fast Heimlich Trainer

Met de Act-Fast Heimlich trainer kan op een veilige manier de Heimlich manoeuvre worden geoefend. De Heimlich manoeuvre wordt toegepast bij verstikking, veroorzaakt door belemmering van de luchtwegen. Bij het oefenen van de Heimlich greep adviseren wij om het Heimlich oefenvest te gebruiken, bijvoorbeeld tijdens BHV en EHBO cursus. Bij een succesvolle oefening schiet er een schuimprop uit de luchtpijp en is de luchtweg vrij.

Heimlich Greep

De Heimlich greep bestaat uit 5 slagen tussen de schouderbladen en 5 grepen in de buik. Bij een succesvolle uitvoering van de Heimlichmanoeuvre is de luchtweg weer vrij. Lukt de Heimlich greep niet? Herhaal alle handelingen. Start bij verlies van het bewustzijn de reanimatie en bel 112. Bij verholpen verstikkingen veroorzaakt door scherpe voorwerpen zoals bot, visgraten of glas raadpleeg dan de huisarts.

Verstikking

Verstikking treedt op bij een belemmering van de luchtwegen, veroorzaakt door ingeslikte voorwerpen, in de luchtpijp terechtgekomen voedsel of braaksel, afwezigheid van lucht met voldoende zuurstof, tumoren in de luchtwegen of stoornissen in het centrale zenuwstelsel. Verstikking komt vaak voor bij kinderen onder de 4 jaar en bij ouderen. Verstikking kan onherstelbare hersenbeschadigingen veroorzaken, en vervolgens de dood.

Act-Fast Heimlich Oefenvest Eigenschappen:

Realistisch en veilig oefenen van de Heimlichmanoeuvre

Verstelbare bandjes en gespen

10 schuimproppen

Gebruikserhandleiding

 

 

zorg(t) voor veiligheid