Heimlich Oefenvest

Heimlich Oefenvest

Oefen de Heimlich greep met een Heimlich oefen vest zodat u weet wat u moet doen in situaties van verstikking en verslikking. Met de Actfast Heimlich Trainer kunt u op een veilige manier de Heimlich manoeuvre oefenen. De Heimlich manoeuvre wordt toegepast bij een verstikkingen door een verslikking waarbij het slachtoffer niet kan ademen. Met het Heimlich oefenvest kunt u zowel de slag tussen de schouderbladen als de greep in de buik oefenen. Bij een succesvolle uitvoering van de Heimlich manoeuvre schiet er een schuimprop uit de luchtpijp en is de luchtweg weer vrij.

Voor iedereen is een Heimlich oefen vest van belang

Het Heimlicht oefen vest is met name bedoeld voor instructeurs die de handeling bij/door cursisten willen laten beoefenen. Een Heimlich trainingsvest is een goede manier om te oefenen met de Heimlich-Greep. Al komt verstikking met vaakst voor bij kinderen onder de 4 jaar en bij senioren, een verstikking kan iedereen overkomen. Wanneer u in zo’n situatie niet weet wat u moet doen is dat erg vervelend, voor uzelf, maar ook zeker voor de desbetreffende persoon. In dat geval is het altijd verstandig om het alarmnummer te bellen. Valt het bewustzijn weg? Dan dient u onmiddellijk te beginnen met reanimatie.

Een Heimlich trainingsvest ideaal voor een EHBO- cursus

Belangrijk bij de Heimlich- Greep is dat het vol overtuiging gedaan wordt. Wanneer u onzeker bent, is het verstandig om bijvoorbeeld tijdens een EHBO- cursus een paar keer te oefenen met het Heimlich trainingsvest om zekerder te worden van uw handelingen. Heeft u vragen of wilt u graag het Heimlich trainingsvest kopen? U vindt deze op Betervoorbereid.nl. Onze klantenservice is te bereiken via het telefoonnummer +31(0)113 – 82 08 19.  

Lees meer

Vragen? Bel ons: +31(0)113 – 820 819
Sorteer op:
  • Product is toegevoegd aan uw winkelwagen!

    Productafbeelding Actfast Heimlich Trainer klein

    Actfast Heimlich Trainer

    Act-fast Heimlich Trainer voor het veilig oefenen van de Heimlich manoeuvre. Inclusief luchtpijp en schuimproppen. Door het juist uitvoeren schiet de schuimprop weg en is de luchtweg vrij.

    165,-