OEFENMATERIALEN

BHV oefenmateriaal biedt de uitkomst wanneer u ontruimingsoefeningen of BHV trainingen realistischer wilt maken. Op die manier komt u tijdens echte calamiteiten niet voor verrassingen te staan. Van reanimatiepop tot rookmachine: bij Betervoorbereid.nl vindt u het allemaal.

BHV oefenmateriaal voor het realistisch maken van oefeningen en trainingen

Wanneer u zelf BHV trainingen organiseert, is het ook belangrijk om over het juiste BHV oefenmateriaal te beschikken. Enkel op die manier kunt u zo realistisch mogelijk oefenen. Ook hulpdiensten oefenen regelmatig met professionele materialen om bij daadwerkelijke calamiteiten de beste hulp en zorg aan te kunnen bieden. Zo is een Heimlich Oefenvest zeer geschikt voor trainingsdoeleinden zoals het simuleren van hulpbehoevende mensen die aan het verstikken zijn. Met behulp van rookmachines wordt een realistisch brandscenario gestimuleerd dat weergeeft met welke omstandigheden bedrijfshulpverleners te maken kunnen krijgen.

Bestel uw gewenste producten online

BHV oefenmateriaal bestelt u eenvoudig via de webshop van Betervoorbereid.nl. Binnen enkele stappen doorloopt u het bestelproces en wanneer u voor 16.00 uur bestelt, wordt uw bestelling de volgende dag al geleverd. Heeft u vragen of wenst u meer informatie over de oefenmaterialen die wij aanbieden? Bel dan gerust eens naar +31(0)113 – 82 08 19. Onze behulpzame medewerkers staan u graag te woord en voorzien u graag van passend advies.

Toon meer